Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μωραΐτης: Απολίτικα και ανιστόρητα τα περί συγκρότησης κοινού μετώπου ΝΔ – ΠΑΣΟΚ

Μωραΐτης: Απολίτικα και ανιστόρητα τα περί συγκρότησης κοινού μετώπου ΝΔ – ΠΑΣΟΚ
Η Δημοκρατική Συμπαράταξη συνεχίζει την αυτόνομη πορεία της με στόχο ένα μεγάλο προοδευτικό πόλο
«Απολίτικα και ανιστόρητα, που αφορούν μόνο τους διακινητές τους τα σενάρια συνεργασίας και συγκρότησης κοινού μετώπου ΝΔ – ΠΑΣΟΚ» δήλωσε ο Γραμματέας του Τομέα Επικοινωνιακού Σχεδιασμού του Κινήματος Θάνος Μωραΐτης, στην ΕΡΤ.
«Η Δημοκρατική Συμπαράταξη συνεχίζει την αυτόνομη πορεία της με στόχο ένα μεγάλο προοδευτικό πόλο, αναφέρει χαρακτηριστικά, και συνεχίζει λέγοντας «ο στόχος μας είναι να υπάρξει μια συμπόρευση όλων δυνάμεων του μεταρρυθμιστικού κέντρου, του δημοκρατικού σοσιαλισμού απέναντι στο δεξιό συντηρητισμό και τον αριστερό λαϊκισμό.
Με προτάσεις, με προγραμματικό και υπεύθυνο πολιτικό λόγο. Αυτό έχει ανάγκη η χώρα».
Τέλος, ο Θάνος Μωραΐτης, προσθέτει «οι πρωτοβουλίες της προέδρου του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κινούνται σε αυτή την κατεύθυνση.
Καλό είναι μετά από μια εξαετία λαϊκισμού, διχαστικών λογικών, ιδεολογικής και πολιτικής σύγχυσης το πολιτικό σύστημα να ανοίξει επιτέλους μια νέα εποχή που τα κόμματα θα ανακτήσουν την αξιοπιστία τους.
Και αξιόπιστα κόμματα είναι αυτά μπορούν με συνέπεια και ειλικρίνεια να οριοθετούν τις αρχές, τις αξίες, τις προτάσεις τους αλλά τους αντιπάλους τους» καταλήγει ο Γραμματέας του Τομέα Επικοινωνιακού Σχεδιασμού.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης