Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σκουρλέτης: Αναγκαίος ο διάλογος με τους αγρότες – Θα διαμορφώσει καλύτερους όρους στη διαπραγμάτευση

Σκουρλέτης: Αναγκαίος ο διάλογος με τους αγρότες – Θα διαμορφώσει καλύτερους όρους στη διαπραγμάτευση
Δεν εξυπηρετεί τον αγώνα των αγροτών να μην προσέρχονται στο διάλογο και να συμβαίνουν όσα συνέβησαν στο κέντρο της Αθήνας τόνισε ο κ.Σκουρλέτης
Την θέση ότι ο διάλογος των αγροτών με την κυβέρνηση είναι αναγκαίος διατύπωσε ο υπουργός Περιβάλλοντος, Π. Σκουρλέτης.
Σε δηλώσεις του στο Παραπολιτικά Fm ο Σκουρλέτης υποστήριξε ότι «δεν εξυπηρετεί τον αγώνα των αγροτών, όταν έχει φτάσει η ώρα του διαλόγου, εκείνοι να μην προσέρχονται και να συμβαίνουν όσα συνέβησαν στο κέντρο της Αθήνας».
«Τότε ηθελημένα ή άθελα ο καθένας σκέφτεται άλλα πράγματα» είπε ο κ.Σκουρλέτης, ο οποίος εκτίμησε πως τα περιθώρια διαλόγου είναι άπειρα και ότι ο διάλογος είναι αναγκαίος γιατί θα διαμορφώσει καλύτερους όρους στη διαπραγμάτευση με τους δανειστές.
Ερωτηθείς για την πορεία των διαπραγματεύσεων, ο κ.Σκουρλέτης είπε πως υπάρχουν περιθώρια διαπραγμάτευσης και το όποιο πρόβλημα θα λυθεί σε ανώτερο πολιτικό επίπεδο σημειώνοντας πως πρέπει να αποσαφηνιστεί εάν οι ηγεσίες της Ευρώπης έχουν τη διάθεση να κάνουν κάτι ή να παρατείνουν αυτή την κατάσταση τινάζοντας το ελληνικό πρόγραμμα στον αέρα.
«Είναι άλλο να έχεις πολιτικούς ηγέτες και άλλο τεχνοκράτες απέναντί σου με τις εμμονές και τις ιδεοληψίες τους» τόνισε ο κ.Σκουρλέτης.
Αναφερόμενος στην εμπλοκή του ΝΑΤΟ στο προσφυγικό ο υπουργός είπε πως «εάν η χώρα μας που βρίσκεται στη δίνη μιας οικονομικής κρίσης, δεχθεί μια μεγαλύτερη πίεση από τις προσφυγικές ροές, τότε θα δημιουργηθεί ένα εκρηκτικό κλίμα».
«Η οποιαδήποτε εμπλοκή του ΝΑΤΟ στο προσφυγικό ζήτημα δεν αφορά και δεν σχετίζεται με την αμφισβήτηση κυριαρχικών δικαιωμάτων» επεσήμανε ο κ.Σκουρλέτης, ο οποίος ερωτηθείς για τις τηλεοπτικές άδειες είπε πως «όταν ο αριθμός αυξάνει πάνω από το τέσσερις άδειες, τότε δεν θα έχουμε μη βιώσιμες επιχειρήσεις».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης