Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αποστόλου (υπ. Αγρ. Ανάπτυξης): Στον διάλογο των αγροτών με τον πρωθυπουργό θα λειανθούν πολλά ζητήματα

Αποστόλου (υπ. Αγρ. Ανάπτυξης): Στον διάλογο των αγροτών με τον πρωθυπουργό θα λειανθούν πολλά ζητήματα
 Ο κ. Αποστόλου υπογράμμισε ότι υπάρχουν 3,5 δισ. ευρώ ενισχύσεις για τους αγρότες κάθε χρόνο
«Στον διάλογο με τον πρωθυπουργό θα λειανθούν πολλά ζητήματα που έχουν προκύψει», τόνισε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου, από τη βήμα της Βουλής, υπογραμμίζοντας ότι «ο διάλογος είναι στο DNA μας».
«Μαζί με τον αναπληρωτή υπουργό έχουμε δει όλους τους αγρότες σε όλη την Ελλάδα και βεβαίως πάντα τους περιμένει ο Πρωθυπουργός που πολύ σύντομα θα τους δει».
Μιλώντας στη Βουλή σε επερώτηση του ΠΑΣΟΚ για το αγροτικό, ο κ. Αποστόλου υπογράμμισε ότι «υπάρχουν 3,5 δισ. ευρώ ενισχύσεις για τους αγρότες κάθε χρόνο.
Η κυβέρνηση τόσο για το φορολογικό όσο και για το ασφαλιστικό αντιμετωπίζει όσο γίνεται πιο ευνοϊκά, και με την ιδιαιτερότητά του, τον αγροτικό χώρο».
Τα εισοδήματα του 2015 δεν θα έχουν αλλαγή σε σχέση με αυτά που ισχύουν σήμερα: θα είναι περίπου 255 εκατ. ευρώ αυτά που θα πληρώσουν και θα ισχύουν τα αφορολόγητα που ισχύουν και σήμερα» τόνισε ο κ. Αποστόλου.
Ο κ. Αποστόλου απευθυνόμενος στη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ σημείωσε: «Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί. Βρήκαμε το νόμο που ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ψήφισαν και φορολογεί με 13% από το πρώτο ευρώ.
Θα πλήρωναν το 2014 670 εκατ. και με την παρέμβαση που κάναμε πλήρωσαν 240 εκατ. ευρώ, που σημαίνει ότι έμειναν εκτός φορολογητέας ύλης 5.000 ευρώ για κάθε αγρότη».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης