Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κουρουμπλής (υπ. Εσωτερικών): Ούτε εκλογές ούτε οικουμενική – Δεν θα βρεθούν αποστάτες

Κουρουμπλής (υπ. Εσωτερικών): Ούτε εκλογές ούτε οικουμενική – Δεν θα βρεθούν αποστάτες
Γίνεται προσπάθεια αποσταθεροποίησης της κυβέρνησης μέσω και των ΜΜΕ τόνισε ο υπουργός Εσωτερικών
Την εκτίμηση ότι η χώρα δεν θα οδηγηθεί ούτε σε πρόωρες εκλογές ούτε σε οικουμενική κυβέρνηση διατύπωσε ο υπουργός Εσωτερικών, Π. Κουρουμπλής, ο οποίος εξέφρασε την πεποίθηση ότι η κυβέρνηση θα αντέξει.
«Γίνεται προσπάθεια αποσταθεροποίησης της κυβέρνησης μέσω και των ΜΜΕ» υποστήριξε μιλώντας στο Παραπολιτικά Fm ο κ.Κουρουμπλής, ο οποίος ωστόσο υποστήριξε ότι «δεν θα βρεθούν αποστάτες».
Κληθείς να σχολιάσει τις αγροτικές κινητοποιήσεις, ο κ.Κουρουμπλής υποστήριξε ότι αναζητείται κοινός τόπος με τους αγρότες, βάσει των δεδομένων που έχουν διαμορφωθεί.
«Θα εξαντληθούν όλα τα περιθώρια για την στήριξη των αγροτών» υπογράμμισε ο υπουργός Εσωτερικών, ο οποίος έκανε ιδιαίτερη αναφορά και στις πιέσεις που δέχεται η Ελλάδα για το προσφυγικό, κατόπιν και των δηλώσεων Ευρωπαίων υπουργών για το κλείσιμο των βόρειων συνόρων της χώρας.
Ο κ.Κουρουμπλής εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι δεν θα κλείσουν τα σύνορα, επεσήμανε ότι τυχόν έξοδος της χώρας από τη Schengen «δεν θα είναι και η συντέλεια του κόσμου» και άσκησε δριμεία κριτική στους Ευρωπαίους για την μη υλοποίηση των δεσμεύσεων τους για τον περιορισμό των προσφυγικών ροών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης