Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παππάς: Ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες θα έχει σημαντικό δημοσιονομικό αποτέλεσμα

Παππάς: Ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες θα έχει σημαντικό δημοσιονομικό αποτέλεσμα
Μετά την αποχώρησή του από το υπουργείο Οικονομικών, όπου πραγματοποιείται έκτακτη σύσκεψη 
«Ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες θα έχει σημαντικό δημοσιονομικό αποτέλεσμα» δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς, μετά από την ολοκλήρωση της σύσκεψης στο υπουργείο Οικονομικών, με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Γιάννη Δραγασάκη και τον υπουργό Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο.
Πάντως, σύμφωνα με παράγοντες του υπουργείου, η σύσκεψη αφορούσε σε θέματα του ΟΠΑΠ.

Τι μετέδιδε νωρίτερα το bankingnews.gr:

Έκτακτη σύσκεψη Δραγασάκη - Τσακαλώτου στο Υπ. Οικονομικών για το θέμα του ΟΠΑΠ και των τηλεοπτικών αδειών
Έκτακτη σύσκεψη πραγματοποιείται αυτήν την ώρα μεταξύ του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Γ. Δραγασάκη και του Υπουργού Οικονομικών, Ευκ. Τσακαλώτου, όπου σύμφωνα με πληροφορίες, συζητείται το θέμα του ΟΠΑΠ και των τηλεοπτικών αδειών.
Στη σύσκεψη μετέβη και ο Υπ. Επικρατείας, Ν. Παππάς, ο οποίος όμως αποχώρησε λίγο μετά τις 16:00.
Ωστόσο, σύμφωνα με μη επιβεβαιωμένες πληροφορίες, οι τρεις άνδρες της κυβέρνησης, οι οποίοι και ανήκουν στο στενό πυρήνα του Αλέξη Τσίπρα, βρίσκονται σε επαφή και για την επίσπευση των διαδικασιών προκειμένου να επιστρέψουν στην Αθήνα οι επικεφαλής των θεσμών για να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση.
Όπως άλλωστε ανέφερε νωρίτερα η κυβερνητική εκρπόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη, δεδομένου ότι υπάρχει διαρκής επικοινωνία με τους θεσμούς, με ανταλλαγή στοιχείων και δεδομένων, υπάρχει βάσιμη υποψία ότι θα επιστρέψουν στην Αθήνα πολύ σύντομα για να ολοκληρωθεί η διαπραγμάτευση, για να συμπληρώσει ότι όλες οι πλευρές έχουν καταλάβει την ανάγκη να ολοκληρωθεί σύντομα η αξιολόγηση.
Η κ. Γεροβασίλη αναφέρθηκε και στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, σημειώνοντας ότι η διαδικασία έχει δρομολογηθεί και ότι ολοκληρώνονται τα τεύχη της δημοπράτησης.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης