Τελευταία Νέα
Πολιτική

Προσφυγή κατά της απόφασης του προστίμου 3,3 εκατ. ευρώ για την λίστα Lagarde κατέθεσε ο Στ. Παπασταύρου

Προσφυγή κατά της απόφασης του προστίμου 3,3 εκατ.  ευρώ για την λίστα Lagarde κατέθεσε ο Στ. Παπασταύρου
Ο κ. Παπασταύρου τόνισε ότι το πρόστιμο που του επιβλήθηκε για τη λίστα Λαγκάρντ βασίστηκε σε ένα «κατασκευασμένο, αγνώστου προέλευσης και ταυτότητας, αρχείο excel»
Την ακύρωση του προστίμου ύψους 3,3 εκατ. ευρώ που του επιβλήθηκε σχετικά με το λογαριασμό στην HSBC, που αποκαλύφθηκε με τη «λίστα Λαγκάρντ», ζητά με προσφυγή του κατά της απόφασης του Κέντρου Ελέγχου Φορολογουμένων Μεγάλου Πλούτου στα διοικητικά δικαστήρια, ο δικηγόρος, και σύμβουλος του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, Σταύρος Παπασταύρου.
Ο κ. Παπασταύρου σε ανακοίνωση που εξέδωσε, τόνισε ότι το πρόστιμο που του επιβλήθηκε για τη λίστα Λαγκάρντ βασίστηκε σε ένα «κατασκευασμένο, αγνώστου προέλευσης και ταυτότητας, αρχείο excel».
«Καταλαβαίνω ότι η οργανωμένη συκοφαντία σε βάρος μου, η λάσπη και η προσπάθεια εξόντωσης δεν θα σταματήσουν εδώ. Περιμένω το επόμενο ασύμμετρο χτύπημα. Η υπέρβαση όμως κάθε ορίου στην επινόηση άλλοτε στοιχείων, άλλοτε γεγονότων και πλέον και πληροφοριών εκθέτει και αποκαλύπτει καθημερινά τους ευρύτερους στόχους των εμπνευστών της συστηματικής σε βάρος μου συκοφαντίας.
Οι μάσκες άρχισαν να πέφτουν και η δικαιοσύνη θα κρίνει άμεσα τους συκοφάντες».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης