Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θεοχάρης (Το Ποτάμι): Η κυβέρνηση ασχολείται με το πώς θα σώσει τους πελάτες της

Θεοχάρης (Το Ποτάμι): Η κυβέρνηση ασχολείται με το πώς θα σώσει τους πελάτες της
Το ΔΝΤ υπογραμμίζει το προφανές, ότι δεν βγαίνει το πρόγραμμα, στο οποίο συμφώνησε η κυβέρνηση τον Αύγουστο είπε ο βουλευτής του Ποταμιού
Την θέση ότι η κυβέρνηση ασχολείται με το πώς θα σώσει τους «πελάτες» της, όσους δηλαδή την ψηφίζουν διατύπωσε ο βουλευτής του Ποταμιού, Χάρης Θεοχάρης, κατηγορώντας την ότι «ρίχνει όλα τα βάρη αδιακρίτως στους υπόλοιπους».
Σε δηλώσεις του στο Πρακτορείο 104,9 Fm ο κ.Θεοχάρης αν και αναγνώρισε ότι το ΔΝΤ έκανε πολλά λάθη στις προβλέψεις του για την Ελλάδα, τόνισε πως την παρούσα στιγμή λέει το προφανές.
«Το ΔΝΤ λέει ότι το πρόγραμμα που συμφώνησε το περασμένο καλοκαίρι η κυβέρνηση δεν βγαίνει και προτείνει λιγότερα μέτρα, μείωση των στόχων και ελάφρυνση του χρέους.
Αντί λοιπόν η κυβέρνηση να συμμαχήσει με το ΔΝΤ και να πετύχει ελάφρυνση διπλάσια σε σχέση με αυτήν που πέτυχε πέρυσι η ίδια με τα σκληρά μέτρα που πήρε, συντάσσεται με την πλευρά των ευρωπαίων δανειστών» είπε ο κ.Θεοχάρης.
Ερωτηθείς για το εγχείρημα σύμπραξης του Ποταμιού με τη Δημοκρατική Συμπαράταξη, ο κ. Θεοχάρης τόνισε ότι δεν αρκούν οι συναντήσεις κορυφής πέριξ του κέντρου της Αθήνας, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι η συζήτηση να εξελιχθεί σε όλη τη χώρα για να βρει το εγχείρημα οπαδούς.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης