Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αναδίπλωση Α. Γεωργιάδη σχετικά με τις εγκωμιαστικές δηλώσεις του για τον Στ. Παπασταύρου

Αναδίπλωση Α. Γεωργιάδη σχετικά με τις εγκωμιαστικές δηλώσεις του για τον Στ. Παπασταύρου
«Ήταν λεκτική υπερβολή» δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ
Για «λεκτική υπερβολή» όσον αφορά στα όσα είπε αναφερόμενος στον Σταύρο Παπασταύρου, συνεργάτη του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, έκανε λόγο λιγότερο από 24ώρες μετά τις δηλώσεις του αυτές στον ραδιοσταθμό Alpha 989 ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας, αυτή τη φορά, στο ραδιοσταθμό Real FM.
«Ήταν μια λεκτική υπερβολή και ήταν λανθασμένη υπό την έννοια ότι έστρεψε τη συζήτηση από το μείζον στο έλασσον» σημείωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης.
Ο κ. Γεωργιάδης επανέλαβε ότι θα πρέπει να αναγνωριστεί το τεκμήριο της αθωότητας στον Σταύρο Παπασταύρου και προσέθεσε ότι θα πρέπει να σταματήσει η συζήτηση καθώς η υπόθεση ελέγχεται από τη φορολογική διοίκηση και θα ελεγχθεί και από τη δικαιοσύνη.
Υπενθυμίζεται ότι ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, ένα 24ωρο νωρίτερα, είχε εξαίρει τις ικανότητες του κ. Παπασταύρου ιδιαίτερα στη διαπραγμάτευση υποστηρίζοντας ότι ο κ. Thomsen του ΔΝΤ δεν μπορούσε να τον «τουμπάρει», υποστήριξε ότι το όνομά του εμφανίζεται να εμπλέκεται με offshore εταιρείες επειδή πολλοί μεγάλοι επιχειρηματίες και εισοδηματίες τον εμπιστεύονται ως διαχειριστή και τελικά σημείωσε ότι αν ο ελληνικός λαός δεν ήταν τόσο αχάριστος θα έπρεπε να υπάρχει δρόμος με το όνομά του.
Όσον αφορά στο αίτημα της ΝΔ για εκλογές ο κ. Γεωργιάδης, μιλώντας στο RealFM, σημείωσε ότι «με τον Τσίπρα Πρωθυπουργό δεν φέρνει κανείς λεφτά στην Ελλάδα γιατί κανείς δεν τον εμπιστεύεται.»
Εκτίμησε πως «όταν καταλάβουν οι αγορές ότι πάει να γίνει πρωθυπουργός ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα υπάρξει τέτοια στροφή στην οικονομία που θα υπερκεράσει την όποια ζημία των εκλογών».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης