Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σκουρλέτης: Η κυβέρνηση ασκεί πολυδιάστατη ενεργειακή πολιτική – Κόντρα με Χρ. Παππά

Σκουρλέτης:  Η  κυβέρνηση ασκεί πολυδιάστατη ενεργειακή πολιτική –  Κόντρα με Χρ. Παππά
Ανέβηκαν οι τόνοι στη Βουλή μεταξύ  του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Π. Σκουρλέτη και του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής, Χρ. Παππά
Ένταση επικράτησε στη Βουλή, καθώς σημειώθηκε φραστικό επεισόδιο μεταξύ του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Π. Σκουρλέτη και του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής, Χρήστου Παππά.
Οκ. Σκουρλέτης ξεκινώντας την ομιλία του έσπευσε να απαντήσει στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής που είχε κανει λόγο «για ιδεολογήματα τα οποία στηρίχθηκαν σε εκατομμύρια νεκρούς και στα γκούλακ» και κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «συντάσσεται με τις δυνάμεις κατοχής των δανειστών».
«Εσείς οι ίδιοι ενέχεστε σε δολοφονίες σας γνωρίζει καλά ο λαός», ανέφερε ο κ. Σκουρλέτης, προσθέτοντας μεταξύ άλλων «είστε υμνητές της δικτατορίας, υπερασπίζεστε ότι τα κρεματόρια, τις διώξεις και ότι επαχθές έχει υπάρξει στην ιστορία».
Ο κ. Σκουρλέτης συνέχισε λέγοντας πως «αυτές οι μαύρες κραυγές δεν θα πνίξουν τη φωνή της δημοκρατίας».
Από τα έδρανα των βουλευτών της Χρυσής Αυγής υπήρξαν διαμαρτυρίες και φωνές, με τον κ. Σκουρλέτη να απαντά «πηγαίνετε να πουλήσετε προστασία σε κανένα νυχτομάγαζο».
Οι τονοι έπεσαν μετά από παρέμβαση του προεδρεύοντος Γιώργου Βαρεμένου, ο οποίος ζήτησε από βουλευτές της Χρυσής Αυγής να αποχωρήσει.
Περαιτέρω, ο κ. Σκουρλέτης, κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση ότι ταυτίζεται με το ΔΝΤ και υπονομεύει την εθνική προσπάθεια.
«Διαπραγμάτευση είναι να παίρνεις τη μικρή ΔΕΗ τον ψηφισμένο νόμο και να τον ακυρώνεις» σημείωσε χαρακτηριστικά.
Κάνοντας αναφορά στο θέμα του αγωγού TAP είπε ότι η κυβέρνηση πέτυχε να αυξήσει τα αντισταθμιστικά οφέλη από 11 δισ. ευρώ στα 32 δισ. ευρώ.
Η κυβέρνηση ασκεί «πολυδιάστατη ενεργειακή πολιτική», υπογράμμισε ο κ. Σκουρλέτης, συμπληρώνοντας «εμείς θα απευθυνόμαστε στον κόσμο με ειλικρίνεια και θέτοντας τα πραγματικά διλήμματα και καταστάσεις».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης