Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κουρουμπλής (υπ.Εσωτερικών): Δεν είχαμε σαφή εικόνα της κατάστασης όταν αναλάβαμε – Είχαμε την αθωότητα της Αριστεράς

Κουρουμπλής (υπ.Εσωτερικών): Δεν είχαμε σαφή εικόνα της κατάστασης όταν αναλάβαμε – Είχαμε την αθωότητα της Αριστεράς
Ο Μητσοτάκης δεν έχει καμία πρόταση για το θέμα του χρέους υπογράμμισε ο υπουργός Εσωτερικών
Την θέση ότι η δήλωση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για αυταπάτες της κυβέρνησης αποτελεί δείγμα ειλικρίνειας και γενναιότητας διατύπωσε ο υπουργός Εσωτερικών, Π. Κουρουμπλής.
«Στη διαπραγμάτευση πρέπει να είμαστε ρεαλιστές.
Μπορεί να μην είχαμε σαφή εικόνα της κατάστασης όταν αναλάβαμε την  εξουσία.
Είχαμε την αθωότητα της Αριστεράς.
Υπήρξαν λάθη αλλά σε ένα πολύ εχθρικό περιβάλλον απέναντι στην Ελλάδα και την κυβέρνησή της» τόνισε μιλώντας στο Παραπολιτικά Fm ο κ.Κουρουμπλής, επισημαίνοντας ότι οι νέοι επιστήμονες δεν έχουν να χάσουν από το φορολογικό-ασφαλιστικό νομοσχέδιο που ψηφίστηκε.
«Που πήγαν τα δάνεια των 220 δισεκατομμυρίων ευρώ που πήρε η χώρα;
Δεν πήγαν στην πραγματική οικονομία;» διερωτήθηκε ο κ. Κουρουμπλής, τονίζοντας ότι οι προηγούμενες κυβερνήσεις δεν έχουν κάνει καμία αυτοκριτική.
«Προσβάλλουν την νοημοσύνη μας όταν επικαλούνται το mail Χαρδούβελη» υποστήριξε ο υπ.Εσωτερικών, αναφέροντας πως ο πρόεδρος της ΝΔ δεν έχει καμία πρόταση για το χρέος.
«Δεν έχει καμία πρόταση για το θέμα του χρέους.
Το Νοέμβριο έγινε μια συζήτηση  για το χρέος αλλά από τότε Σαμαράς και Βενιζέλος απέφευγαν το θέμα όπως ο διάολος το λιβάνι» τόνισε ο κ. Κουρουμπλής, τονίζοντας ότι πρέπει να συνομιλούν Τσίπρας και Μητσοτάκης αλλά ο πρόεδρος της ΝΔ δεν ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση του πρωθυπουργού.
Ο κ. Κουρουμπλής πήρε αποστάσεις από τον Παύλο Πολάκη για τους χειρισμούς του στο  θέμα του ΚΕΕΛΠΝΟ  λέγοντας ότι πρέπει να υπάρχει μέτρο από όλους σε χαρακτηρισμούς, ενώ επεσήμανε πως ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν μπορεί να μιλάει για το ΚΕΕΛΠΝΟ γιατί «το είχαν ξεσκίσει για να κάνουν δημόσιες σχέσεις».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης