Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αποστόλου (υπ. Αγρ. Ανάπτυξης): Θα βρεθεί ωφελημένο από τις ρυθμίσεις πάνω από το 90% των αγροτών

Αποστόλου (υπ. Αγρ. Ανάπτυξης): Θα βρεθεί ωφελημένο από τις ρυθμίσεις πάνω από το 90% των αγροτών
Τι ανέφερε στη Βουλή ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Ευάγγελος Αποστόλου
«Με τις ρυθμίσεις που φέραμε σε ασφαλιστικό και συνταξιοδοτικό, όχι μόνο επιπτώσεις δεν θα φέρει, αλλά θα βρεθεί ωφελημένο πάνω από το 90% των αγροτών», ανέφερε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Ευάγγελος Αποστόλου, μιλώντας στη Βουλή.
Μάλιστα, ο ίδιος επέρριψε ευθύνες στην προηγούμενη κυβέρνηση για την κατάσταση της οικονομίας και της κοινωνίας , λέγοντας ότι πέραν κάθε λογικής η σκέψη ότι για τη σημερινή κατάσταση των πραγμάτων έχει ευθύνη μια κυβέρνηση των 16 μηνών.
Σύμφωνα με τον κ. Αποστόλου, η πρώτη και η δεύτερη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ποτέ μέχρι σήμερα δεν κυβέρνησε απερίσπαστα, καθώς «έπρεπε να αντιμετωπίσει την κατάσταση της οικονομίας και της κοινωνίας που προκάλεσε η δική σας πολιτική»
Όπως είπε«είναι αστείο όταν δεν είναι εξοργιστικό να έρχεστε της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ και να μας εγκαλείτε για ζητήματα που σχετίζονται με τις δικές σας επιλογές και δεσμεύσεις».
Περαιτέρω, μίλησε για σκληρή διαπραγμάτευση που έχει φτάσει τώρα σε κρίσιμη καμπή, ενώ σημείωσε ότι δημιουργούνται οι συνθήκες να λειτουργήσει η οικονομία σε ένα πιο σταθερό περιβάλλον.
Κατά τον ίδιο, η χώρα μπορεί να παράξει πλούτο με μια στρατηγική που θα έχει συγκεκριμένους στόχους, που θα αξιοποιεί τα αναπτυξιακά εργαλεία, που θα προσελκύει επενδύσεις, θα ευνοεί την καινοτομία.
«Σε μια τέτοια κατεύθυνση κινείται το σύνολο της συγκυβέρνησης και αυτό θα γίνει περισσότερο εμφανές μετά τον κάβο που καλούμαστε να περάσουμε τώρα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης