Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κυρίτσης (ΣΥΡΙΖΑ): Συνειδητή επιλογή της κυβέρνησης να επιβαρύνει τα ευπορότερα κοινωνικά στρώματα

Κυρίτσης (ΣΥΡΙΖΑ): Συνειδητή επιλογή της κυβέρνησης να επιβαρύνει τα ευπορότερα κοινωνικά στρώματα
Έντονες αντιδράσεις από το άρθρο του για την επιβάρυνση όσους ψήφισαν Ναι στο δημοψήφισμα του Ιουλίου
Την θέση ότι αποτελεί συνειδητή επιλογή της κυβέρνησης να επιβαρύνει τα ευπορότερα κοινωνικά στρώματα διατύπωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γ. Κυρίτσης αναφερόμενος στην τοποθέτηση του με χθεσινό άρθρο του στην εφημερίδα Αυγή για επιβάρυνση όσων ψήφισαν «Ναι» στο δημοψήφισμα του περασμένου Ιουλίου.
«Εννοούσα τα ευπορότερα στρωματά, τις κατά τεκμήριο εύπορες κοινωνικές ομάδες, που έδωσαν τα μεγαλύτερα ποσοστά στις δυνάμεις του «Ναι» στο δημοψήφισμα και τα χαμηλότερα ποσοστά στο ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του Σεπτεμβρίου» τόνισε μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο κ.Κυρίτσης.
Όπως είπε, οι λαϊκές δυνάμεις που ψηφίσαν «Όχι» στο δημοψήφισμα δεν τάχτηκαν υπέρ του Μνημονίου αλλά ψηφίσαν τον Σεπτέμβριο τον ΣΥΡΙΖΑ για να διαχειριστεί καλύτερα το Μνημόνιο.
Επιπλέον, ο κ.Κυρίτσης ισχυρίστηκε ότι κάτι αντίστοιχο είχε πει την περασμένη Κυριακή στη Βουλή ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.
Τη δήλωση αυτή σχολίασε η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία υποστήριξε πως «ο ΣΥΡΙΖΑ βγάζει τα εσώψυχα του με τις δηλώσεις Κυρίτση».
«Έχουν μεγάλο βάρος αυτά που λέει ο κ. Κυρίτσης γιατί λέει αυτά που πραγματικά σκέπτονται» είπε η κα.Μπακογιάννη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης