Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κουράκης (ΣΥΡΙΖΑ): Απόλυτα δικαιολογημένη η οργή των πολιτών για την υπόθεση Siemens

Κουράκης (ΣΥΡΙΖΑ): Απόλυτα δικαιολογημένη η οργή των πολιτών για την υπόθεση Siemens
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υπενθύμισε πως το σκάνδαλο εμπεριείχε χρηματισμό στελεχών του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ
Με αφορμή την επ’ αόριστον αναβολή της δίκης για τη Siemens αλλά και το ενδεχόμενο παραγραφής επί μέρους ποινικών αδικημάτων στην υπόθεση, ο Τάσος Κουράκης χαρακτήρισε «απόλυτα δικαιολογημένη» την οργή που επικρατεί στις τάξεις των πολιτών.
«Η Siemens είναι μια γερμανική εταιρία η οποία όχι μόνο, απ' ό,τι γνωρίζουμε απέναντι στην Ελλάδα, αλλά και σε πάρα πολλές άλλες χώρες έχει “λαδώσει” πολιτικούς έχει συμβάλλει στη διαφθορά του πολιτικού συστήματος και των κοινωνιών.
Αυτό που έχει σημασία είναι οι δικές μας ευθύνες, οι ευθύνες της δικαιοσύνης και οι ευθύνες, αν υπάρχουν, ακόμα και σε επίπεδο κρατικό», δήλωσε σήμερα 13/7 στο ραδιοφωνικό σταθμό «Πρακτορείο 104,9 FM» ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.
Επίσης, υπενθύμισε πως το σκάνδαλο εμπεριείχε χρηματισμό στελεχών του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, κάνοντας αναφορά μάλιστα στους Θεόδωρο Τσουκάτο, Τάσο Μαντέλη και Κυριάκο Μητσοτάκη.
Τέλος, ερωτώμενος για το αν μπορεί να αποτραπεί η παραγραφή, ανέφερε:
«Νομίζω ναι, υπάρχει χρόνος φτάνει να κινηθούν κάποιες διαδικασίες, αλλά μας ενδιαφέρει εξίσου το να αποδοθούν ευθύνες για όλους αυτούς που συνέργησαν, συγκάλυψαν ή έβαλαν το χεράκι τους ώστε να τραβάει αυτή η υπόθεση με σκοπό την τελική παραγραφή».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης