Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παφίλης: Τεράστιες οι ευθύνες της σημερινής και των προηγούμενων κυβερνήσεων για τη Siemens

Παφίλης: Τεράστιες οι ευθύνες της σημερινής και των προηγούμενων κυβερνήσεων για τη Siemens
Η υπόθεση έφτασε στο σημείο εκδίκασης με μεγάλη καθυστέρηση τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ
Την θέση ότι είναι τεράστιες οι ευθύνες τόσο της σημερινής όσο και των προηγούμενων κυβερνήσεων για την υπόθεση Siemens διότι έφτασε στο στάδιο της εκδίκασης με μεγάλη καθυστέρηση, η οποία σήμερα δημιουργεί σοβαρό κίνδυνο παραγραφής των αδικημάτων διατύπωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ, Θανάσης Παφίλης.
«Πέρα από το δικαστικό μέρος της υπόθεσης, οι προηγούμενες κυβερνήσεις, αλλά και η σημερινή, κινούνται στην ίδια κατεύθυνση μη ουσιαστικής διεκδίκησης από τη Γερμανία των αποζημιώσεων, από τις τεράστιες ζημιές που προκάλεσε η δραστηριότητα της Siemens στην Ελλάδα, καθώς και άλλες γερμανικές εταιρείες.
Αυτές τις μεγάλες πολιτικές ευθύνες προσπαθούν να κρύψουν σήμερα η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ φορτώνοντας τις ευθύνες ο ένας στον άλλον» επεσήμανε ο κ.Παφίλης.
«Όπως έχει επανειλημμένα τονίσει το ΚΚΕ, οι βαρύγδουπες διακηρύξεις περί κάθαρσης, διαλεύκανσης των σκανδάλων και της διαφθοράς, καταλήγουν στο “κουκούλωμα”, γιατί η διαφθορά είναι συνυφασμένη με το ίδιο το σύστημα, που βρίσκει δικλείδες ασφαλείας ή στην καλύτερη περίπτωση “θυσιάζει” κάποιους για να ρίξει στάχτη στα μάτια του λαού» τόνισε ο κ.Παφίλης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης