Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παφίλης (ΚΚΕ): Κίνδυνος παραγραφής αδικημάτων στην υπόθεση Siemens

Παφίλης (ΚΚΕ): Κίνδυνος παραγραφής αδικημάτων στην υπόθεση Siemens
Σύμφωνα με τον κ. Παφίλη, οι προηγούμενες κυβερνήσεις, αλλά και η σημερινή "κινούνται στην ίδια κατεύθυνση μη ουσιαστικής διεκδίκησης από τη Γερμανία των αποζημιώσεων"
Η σημερινή κυβέρνηση και οι προκάτοχοι της φέρουν τεράστιες ευθύνες στην υπόθεση Siemens, δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ Θανάσης Παφίλης και υπογράμμισε, ότι υπάρχει σοβαρός κίνδυνος παραγραφής των αδικημάτων.
Σύμφωνα με τον κ. Παφίλη, οι προηγούμενες κυβερνήσεις, αλλά και η σημερινή "κινούνται στην ίδια κατεύθυνση μη ουσιαστικής διεκδίκησης από τη Γερμανία των αποζημιώσεων, από τις τεράστιες ζημιές που προκάλεσε η δραστηριότητα της Siemens στην Ελλάδα, καθώς και άλλες Γερμανικές εταιρείες".
Όπως τονίζει, η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ "προσπαθούν να κρύψουν τις μεγάλες πολιτικές ευθύνες και τις φορτώνουν ο ένας στον άλλο".
Παράλληλα, υπογράμμισε ότι "οι βαρύγδουπες διακηρύξεις περί κάθαρσης, διαλεύκανσης των σκανδάλων και της διαφθοράς, καταλήγουν στο κουκούλωμα, γιατί η διαφθορά είναι συνυφασμένη με το ίδιο το σύστημα, που βρίσκει δικλείδες ασφαλείας ή στην καλύτερη περίπτωση θυσιάζει κάποιους για να ρίξει στάχτη στα μάτια του λαού".

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης