Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αποστόλου (υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης): Ο κρόκος αποτελεί βασικό «εργαλείο» για τον αγροτικό χώρο της Κοζάνης

Αποστόλου (υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης): Ο κρόκος αποτελεί βασικό «εργαλείο» για τον αγροτικό χώρο της Κοζάνης
Εξετάζεται από το ΥΠΑΑΤ η δυνατότητα καταβολής συνδεδεμένης ενίσχυσης στους παραγωγούς που βεβαίως διακινούν το προϊόν τους μέσα από τον συνεταιριστικό φορέα τους
Ότι θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια στήριξης των συνεταιρισμένων παραγωγών και της ιστορικά διαμορφωμένης, κοινωνικής συλλογικής τους επιχειρηματικής προσπάθειας, σε ένα κατ’ εξοχήν ανταγωνιστικό και εξαγωγικό προϊόν όπως είναι ο κρόκος, που αποτελεί, όπως είπε, βασικό «εργαλείο» για τον αγροτικό χώρο της Κοζάνης, δεσμεύτηκε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Βαγγέλης Αποστόλου.
Ειδικότερα, σε αυτή τη δέσμευση προχώρησε σήμερα, Πέμπτη 28 Ιουλίου, στο πλαίσιο συνάντηση με τον πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Αναγκαστικού Συνεταιρισμού Κρόκου Κοζάνης, κατά την οποία συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Συνεταιρισμός.
Επιπλέον, ο κ. Αποστόλου τόνισε πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την αναγκαστικότητα του Συνεταιρισμού Κρόκου Κοζάνης και πρόσθεσε ότι εξετάζεται από το ΥΠΑΑΤ η δυνατότητα καταβολής συνδεδεμένης ενίσχυσης στους παραγωγούς που βεβαίως διακινούν το προϊόν τους μέσα από τον συνεταιριστικό φορέα τους.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης