Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σπυράκη (ΝΔ): Εκλογές για να σταματήσει ο κατήφορος από τις πολιτικές της κυβέρνησης

Σπυράκη (ΝΔ): Εκλογές για να σταματήσει ο κατήφορος από τις πολιτικές της κυβέρνησης
Είναι απαραίτητο να υπάρχει νόμος και τάξη ώστε να εκφραζόμαστε όλοι ελεύθερα είπε η ευρωβουλευτής της ΝΔ
Την ανάγκη να οδηγηθεί η χώρα σε πρόωρες εκλογές έτσι ώστε «να σταματήσει ο κατήφορος της χώρας από τις πολιτικές της κυβέρνησης» επεσήμανε η ευρωβουλευτής της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη.
Σε δηλώσεις της στο Παραπολιτικά Fm η ευρωβουλευτής της ΝΔ υποστήριξε ότι η κυβέρνηση με τον εκλογικό νόμο και τη συνταγματική αναθεώρηση θέλησε να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη.
Όσον αφορά την αστυνομική επέμβαση για την εκκένωση χώρων υπό κατάληψη στη Θεσσαλονίκη αλλά και την «εισβολή» αντιεξουσιαστών στη Μητρόπολη Θεσσαλονίκης, η κα.Σπυράκη υποστήριξε ότι «είναι απαραίτητο να υπάρχει νόμος και τάξη ώστε να εκφραζόμαστε όλοι ελεύθεροι».
«Δεν επιτρέπεται σε καμία περίπτωση ο Έλληνας φορολογούμενος να πληρώσει τις καταστροφές στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης» υποστήριξε η κα.Σπυράκη, η οποία ανέφερε ότι η ΝΔ δεν μπορεί να αποδεχτεί βεβήλωση των ιερών θρησκευτικών χώρων.
Μάλιστα, ζήτησε να υπάρχει αντιμετώπιση τέτοιων περιστατικών ώστε το μήνυμα να είναι σαφές ενώ επιτέθηκε στον υπουργό προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα τον οποίο κατηγόρησε για παραλείψεις.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης