Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αντιδρά το Μέγαρο Μαξίμου στην αμφισβήτηση της αξιοπιστίας του διαγωνισμού τηλεοπτικών αδειών από τον ΣΚΑΪ

Αντιδρά το Μέγαρο Μαξίμου στην αμφισβήτηση της αξιοπιστίας του διαγωνισμού τηλεοπτικών αδειών από τον ΣΚΑΪ
«Το μόνο εμπόδιο που υπάρχει ανάμεσα στο ΣΚΑΪ και την απόκτηση τηλεοπτικής άδειας μετά από χρόνια ιδιότυπης νομιμοφάνειας στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο είναι η διάθεση του ιδιοκτήτη να πληρώσει»
Οξείες αντιδράσεις από την κυβέρνηση προκαλεί η στάση του ραδιο-τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ αναφορικά με την αξιοπιστία του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες.
Σύμφωνα με πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, ο ΣΚΑΙ επιμένει να συνεχίζει να «θορυβεί» για το διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών.
Η κυβέρνηση θεωρεί, ότι ο ΣΚΑΪ στην αρχή διέδιδε πως ο διαγωνισμός είναι «στοχοποιημένος» και ότι η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να απορρίψει την υποψηφιότητά του στη φάση της προεπιλογής.
Καθώς αυτό δεν έγινε, ο ΣΚΑΪ φέρεται να άρχισε «να χαλάει τον κόσμο» λέγοντας ότι δεν υπάρχει ηλεκτρονικό σύστημα και ότι ο διαγωνισμός είναι στον αέρα.
Πάντα σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, τώρα ο ΣΚΑΪ διαμαρτύρεται επειδή το ηλεκτρονικό σύστημα το ανέλαβε - «τυπικά και με το νόμο». όπως λένε στην κυβέρνηση - γνωστή εταιρεία που αναλαμβάνει το έργο δημοσιοποίησης των αποτελεσμάτων στις εθνικές εκλογές εδώ και δεκαετίες.
Για να προσθέσουν με νόημα από το Μέγαρο Μαξίμου: «Ίσως για τη διεύθυνση του ΣΚΑΪ και τα αποτελέσματα των εκλογών να μην ήταν αξιόπιστα... Το μόνο εμπόδιο που υπάρχει ανάμεσα στο ΣΚΑΪ και την απόκτηση τηλεοπτικής άδειας μετά από χρόνια ιδιότυπης νομιμοφάνειας στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο είναι η διάθεση του ιδιοκτήτη να πληρώσει».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης