Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χ. Θεοχάρης: Από τη στιγμή που το Ελληνικό λειτουργούσε επί χρόνια, είναι αδιανόητο να μιλάμε για αρχαία

Χ. Θεοχάρης: Από τη στιγμή που το Ελληνικό λειτουργούσε επί χρόνια, είναι αδιανόητο να μιλάμε για αρχαία
«Η κυβέρνηση συμπεριφέρεται σαν να θέλει να εκβιάζει τους επενδυτές»
Την έντονη αντίδραση του για τα περί εύρεσης αρχαίων στο διάδρομο του Ελληνικού εξέφρασε ο πρώην βουλευτής του Ποταμιού και επικεφαλής της Δημοκρατικής Ευθύνης, Χάρης Θεοχάρης.
«Η κυβέρνηση συμπεριφέρεται σαν να θέλει να εκβιάζει τους επενδυτές, δεν ξέρω τι συμβαίνει, αλλά από τη στιγμή που το Ελληνικό λειτουργούσε επί χρόνια σαν αεροδρόμιο, είναι αδιανόητο να μιλάμε για αρχαία στο διάδρομο», ανέφερε χαρακτηριστικά σε δηλώσεις του στον «Σκάι 100,3», σχολιάζοντας πως «αν ήταν ανέκδοτο να γελάσουμε στο Twitter, θα ήταν ευφάνταστο».
«Παλιότερα, υπηρεσίες του Δημοσίου δημιουργούσαν προσκόμματα στις επενδύσεις με τις γνωστές ελληνικές μεθόδους.
Οι περισσότεροι στην κυβέρνηση είναι κατά των επενδύσεων, λίγοι είναι αυτοί που αντιλαμβάνονται την πραγματικότητα», συμπλήρωσε, αφήνοντας αιχμές κατά των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.
Τέλος, υποστήριξε πως σε ό,τι αφορά την πορεία των εσόδων, «η κυβέρνηση βγάζει νούμερα από το καπέλο σαν μαθητευόμενος μάγος».
«Μέχρι τον Ιούνιο είχε υποχρέωση να φέρει το Μεσοπρόθεσμο, δεν το έκανε γιατί έχει πρόβλημα να φανεί η πραγματικότητα στη συμφωνία που έχει υπογράψει φαρδιά πλατιά», κατέληξε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης