Τελευταία Νέα
Πολιτική

Πηγές ΥΠΕΘΑ: Εκτός πραγματικότητας ο Άδωνις Γεωργιάδης - Αναλώνει το χρόνο του βγάζοντας... selfie

Πηγές ΥΠΕΘΑ: Εκτός πραγματικότητας ο Άδωνις Γεωργιάδης - Αναλώνει το χρόνο του βγάζοντας... selfie
«Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ αναλώνει το χρόνο του βγάζοντας selfie»
Καυστικά σχολιάζουν τις δηλώσεις του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, κάνοντας λόγο για παραλίες στη Μύκονο, πανάκριβες ξαπλώστρες στη Ρόδο και… selfie.
«Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ κ. Άδωνις Γεωργιάδης από τις παραλίες της Μυκόνου, και τις πανάκριβες ξαπλώστρες της Ρόδου, όπου αναλώνει το χρόνο του βγάζοντας selfie και χωρίς βεβαίως να συμμερίζεται όσα περνούν οι Έλληνες πολίτες εξαιτίας της κυβέρνησης στην οποία συμμετείχε, είναι φυσικό να βρίσκεται εκτός πραγματικότητας και για μια ακόμα φορά να ρίχνει λάσπη με ασύστολα ψέματα».
Νωρίτερα, ο αντιπρόεδρος και βουλευτής της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, δήλωνε στον ΣΚΑΪ πως «η κυβέρνηση όχι μόνο δεν κατήργησε, αλλά αύξησε τον ΕΝΦΙΑ, ίσως και 1,5 εκατ. πολίτες θα πληρώσουν (εφέτος) πολύ παραπάνω».
Όπως ανέφερε, ο πρωθυπουργός έχει δεσμευτεί να αυξήσει στα 3 δισεκ. την εισπραξιμότητα από 2,4 δισεκ. ευρώ.
«Καλούσαν τον κόσμο να μην τον πληρώνει και τώρα τον αυξάνουν κιόλας» σχολίασε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.
Ο Άδωνις Γεωργιάδης ξεκαθάρισε ότι η ΝΔ δεν θα δώσει ψεύτικες υποσχέσεις στο θέμα του ΕΝΦΙΑ.
«Θα πρέπει να μάθουμε να ζούμε με τον ΕΝΦΙΑ, είναι από τους λίγους σίγουρα εισπράξιμους φόρους που επιβάλλουν τα κράτη, όμως λέμε ότι με μείωση των δαπανών μπορεί να μειωθεί».
Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ σχολίασε ακόμη ότι ο σχεδιασμός της κυβέρνησης Σαμαρά ήταν η μείωση του ΕΝΦΙΑ κατά 15%, ενώ τώρα έχουμε αύξηση 15%. «Με τις υγείες μας, πληρώνουμε 30% περισσότερο γιατί κάποιοι ψηφίσαν Τσίπρα» παρατήρησε δηκτικά.
«Υπάρχει ακόμη πολύ λίπος στο κράτος...» επέμεινε. «Είναι ηθικά απαράδεκτο να κόβουμε το ΕΚΑΣ των φτωχών ανθρώπων και να σπαταλούμε δημόσιο χρήμα... Στόχος της ΝΔ είναι η μείωση δημοσίων δαπανών και μείωση φόρων και για την ενίσχυση του επιχειρείν και για να κινηθεί η οικονομία» είπε.
«Ο κ. Καμμένος έχει ξοδέψει για τις μετακινήσεις το με τα ελικόπτερα 30.000» σημείωσε δε.

www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης