Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ένωση Κεντρώων: Η χώρα έχει καταρρεύσει οικονομικά – Η κοινωνία με το ζόρι στέκεται όρθια

Ένωση Κεντρώων: Η χώρα έχει καταρρεύσει οικονομικά – Η κοινωνία με το ζόρι στέκεται όρθια
Χρειάζεται επειγόντως άλλος σχεδιασμός που θα αποβλέπει στο κόψιμο των παθογενειών είπε ο εκπρόσωπος τύπου της Ένωσης Κεντρώων
Την ανάγκη να αλλάξει ο οικονομικός σχεδιασμός της κυβέρνησης επισημαίνει η Ένωση Κεντρώων, τονίζοντας ότι η χώρα έχει καταρρεύσει οικονομικά.
«Όσο και να προσπαθεί ο κ. Αλεξιάδης να "συγκινήσει" τους Έλληνες πολίτες με τον ΕΝΦΙΑ και τις 100 δόσεις, η χώρα έχει καταρρεύσει οικονομικά και η κοινωνία με το ζόρι στέκεται όρθια.
Οι οικονομικές - φορολογικές προτάσεις της κυβέρνησης είναι κακές.
Χρειάζεται επειγόντως άλλος σχεδιασμός που θα αποβλέπει στο κόψιμο των παθογενειών, στις περικοπές των μη αναγκαίων δαπανών και στην γενικευμένη ελάφρυνση των νοικοκυριών» τονίζει η Ένωση Κεντρώων.
Αναφορικά με την υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ, η Ένωση Κεντρώων διά του εκπροσώπου της, Γιάννη Καλλιάνου επισημαίνει ότι «οφείλουμε να εμπιστευτούμε τα αποτελέσματα που θα φέρει η δικαιοσύνη η οποία είναι αρμόδια για να δώσει τις αληθινές και αναλυτικές απαντήσει», τονίζοντας ότι «το μόνο σίγουρο είναι ότι πρέπει όλοι οι Έλληνες να ξέρουν πως και γιατί μπήκαμε στα μνημόνια».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης