Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σβίγκου (ΣΥΡΙΖΑ): Ούτε δικούς μας καναλάρχες έχουμε ούτε θα αποκτήσουμε

Σβίγκου (ΣΥΡΙΖΑ): Ούτε δικούς μας καναλάρχες έχουμε ούτε θα αποκτήσουμε
Εάν έχει στοιχεία για αυτά που καταγγέλλει ο κ.Καμμένος πρέπει να τα δημοσιοποιήσει είπε η εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ
Την θέση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ούτε δικούς του καναλάρχες έχει ούτε θα αποκτήσει διατύπωσε η εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου, η οποία κάλεσε τον κ.Καμμένο να δημοσιοποιήσει τα στοιχεία αναφορικά με τις καταγγελίες που έκανε κατά του επιχειρηματία κ.Χρ. Καλογρίτσα.
«Ο κ. Καμμένος είναι ένας πολύ έμπειρος πολιτικός άνδρας και θεωρώ ότι αν έχει στοιχεία για μαύρο χρήμα και όλα αυτά τα οποία έχει καταγγείλει στο twitter θα πρέπει να τα δημοσιοποιήσει.
Εγώ δεν μπορώ να κάνω κανένα σχόλιο για καμία συγκεκριμένη υποψηφιότητα –δεν είναι αυτός ο ρόλος μου.
Αυτό όμως που μπορώ να σας πω είναι ότι όλες οι υποψηφιότητες έχουν κατατεθεί και έχουν περάσει από το κόσκινο όλων όσα προβλέπουν οι ψηφισμένοι νόμοι.
Ουδείς μπορεί να κάνει οποιαδήποτε παρέμβαση για το ποιος θα πάρει ή δεν θα πάρει άδεια.
Ο νόμος είναι αυτός ο οποίος θα πρέπει να τηρηθεί.
Την ίδια στιγμή πιστεύω ότι δεν θα πρέπει να συντηρείται ένα γενικότερο κλίμα δυσπιστίας αναφορικά με το διαγωνισμό, το οποίο και δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα αλλά και με τη διαφάνεια της διαδικασίας» τόνισε μιλώντας στο ΣΚΑΪ η κα.Σβίγκου.
Αναφορικά με το διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, η κα.Σβίγκου υποστήριξε ότι μπαίνει τέλος στο καθεστώς της ανομίας και των παρατάσεων προσωρινών αδειών.
«Η ΝΔ δημόσια έχει δηλώσει ότι και δεν πρέπει να γίνει κανένας διαγωνισμός και εφόσον γίνει κυβέρνηση κάποια στιγμή, προτίθεται να τον καταργήσει.
Και μάλιστα προσπάθησε ενώ ήταν αντιπολίτευση να μπλοκάρει και τη διαδικασία συγκρότησης του ΕΣΡ ώστε να μπλοκάρει τη διαδικασία της αδειοδότησης…
Δεν καταργήσαμε το ΕΣΡ.
Έγιναν τρεις προσπάθειες για να συγκροτηθεί και δεν συγκροτήθηκε με ευθύνη της ΝΔ.
Οπότε τα ερωτήματα ως προς το ΕΣΡ θα πρέπει να απευθυνθούν στη ΝΔ και όχι στον ΣΥΡΙΖΑ» τόνισε η κα.Σβίγκου, η οποία είπε πως οι τέσσερις άδειες είναι ο αριθμός «που ανταποκρίνεται αυτή την στιγμή και στη διαφημιστική πίτα και στο πόσα κανάλια μπορεί να σηκώσει σήμερα η αγορά».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης