Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ερώτηση βουλευτών της ΝΔ για τη ναυτική τραγωδία στην Αίγινα - «Η ελληνική κοινωνία ζητά να μάθει την αλήθεια»

Ερώτηση βουλευτών της ΝΔ για τη ναυτική τραγωδία στην Αίγινα - «Η ελληνική κοινωνία ζητά να μάθει την αλήθεια»
«Ο κ. Δρίτσας οφείλει να δώσει εξηγήσεις για τον εξωθεσμικό ρόλο που διαδραμάτισε στην έρευνα της συγκεκριμένης υπόθεσης»
Νέα κρίσιμα ερωτήματα για το δυστύχημα στη θαλάσσια περιοχή της Αίγινας θέτουν, με ερώτησή τους προς τον υπουργό Ναυτιλίας, Θοδωρή Δρίτσα, οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, Λευτέρης Αυγενάκης, Κωνσταντίνος Τζαβάρας και Σίμος Κεδίκογλου.
Ειδικότερα, οι βουλευτές αναφέρονται στην καθυστερημένη άφιξη του Λιμενικού, την εμπλοκή της θαλαμηγού «Ντουέτε» στη διαφυγή του δράστη και των επιβαινόντων στο ταχύπλοο, τις αποδεδειγμένες «αστοχίες» των κρατικών υπηρεσιών και, κυρίως, στον λόγο και το ρόλο της παρουσίας του αρμόδιου Υπουργού κ. Δρίτσα στην Αίγινα αμέσως μετά το συμβάν.
Υπογραμμίζουν ότι ο κ. Δρίτσας οφείλει να δώσει εξηγήσεις για τον εξωθεσμικό ρόλο που διαδραμάτισε στην έρευνα της συγκεκριμένης υπόθεσης, καθώς και για το ρόλο της παρουσίας του στο νησί της Αίγινας λίγο μετά το δυστύχημα.
Καταλήγοντας, τονίζουν ότι η κυβέρνηση και το Λιμενικό Σώμα οφείλουν να δώσουν άμεσα πειστικές απαντήσεις σε ερωτήματα που εμπλέκουν υπηρεσίες και ανώτατα κυβερνητικά στελέχη και να διερευνήσουν σε βάθος την αλήθεια.
«Η ελληνική κοινωνία ζητά να μάθει την αλήθεια», υπογραμμίζουν χαρακτηριστικά οι βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης