Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ένωση Κεντρώων κατά Καλλιάνου για τα περί στροφής προς τον Τσίπρα – Το μέλλον θα δείξει

Ένωση Κεντρώων κατά Καλλιάνου για τα περί στροφής προς τον Τσίπρα – Το μέλλον θα δείξει
Θα φανεί αν έχουν βάση οι ισχυρισμοί του ή αν έχει προδιαγεγραμμένη πορεία προς χώρο που όλοι υποψιάζονται αναφέρει η Ένωση Κεντρώων
Με μια σύντομη και λιτή ανακοίνωση απάντησε η Ένωση Κεντρώων στις καταγγελίες του πρώην εκπροσώπου του κόμματος Γ. Καλλιάνου περί πολιτικής στροφής του κ.Λεβέντη στην κυβέρνηση και στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.
«Σχετικά με τον θόρυβο που προκλήθηκε από την αποχώρηση του Γ. Καλλιάνου, από την θέση του εκπροσώπου Τύπου της Ένωσης Κεντρώων, τονίζουμε ότι το μέλλον θα δείξει, αν αυτά που ισχυρίστηκε ο κ. Καλλιάνος, ότι δηλαδή η ΕΚ πηγαίνει με τον Τσίπρα, είναι αληθή ή εάν ο ίδιος έχει μια προδιαγεγραμμένη πορεία προς χώρο που όλοι υποψιάζονται», αναφέρεται στην ανακοίνωση της Ένωσης Κεντρώων.
Νωρίτερα σήμερα το πρωί ο κ.Καλλιάνος σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ  υποστήριξε ότι τους τελευταίους δύο με τρεις μήνες, και ιδιαίτερα μετά τις επαφές του πρωθυπουργού με τους πολιτικούς αρχηγούς για τον εκλογικό νόμο, αντιλήφθηκε ότι έχει αλλάξει η στάση του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων απέναντι στον Αλέξη Τσίπρα και στην κυβέρνηση, παρά τις περί αντιθέτου διαβεβαιώσεις που του έδινε ο κ.Λεβέντης.
Μάλιστα ο κ.Καλλιάνος υποστήριξε ότι αφορμή για την παραίτηση του υπήρξε αιχμηρή ανακοίνωση που εξέδωσε για τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Τρύφωνα Αλεξιάδη.
Όπως είπε, δέχθηκε τηλεφώνημα από τον Βασίλη Λεβέντη, ο οποίος κατά τα λεγόμενα του, του ανέφερε πως «αν ξαναεπιτεθείς στον Αλεξιάδη και τον ΣΥΡΙΖΑ θα σε διώξω από το κόμμα».
«Εγώ δεν θέλω να χαϊδεύω τα «αυτιά» του κ. Τσίπρα και για αυτό επέλεξα ένα κόμμα του κέντρου για να βοηθήσω την κοινωνία» είπε ο κ.Καλλιάνος.
Ερωτηθείς για το εάν μετά την αποχώρηση του από την Ένωση Κεντρώων, θα πάει στη ΝΔ ο κ.Καλλιάνος είπε πως δεν κάνει συζητήσεις με τη ΝΔ ή κάποιο άλλο κόμμα και πως θα μελετήσει τις θέσεις και τις απόψεις όλων των κομμάτων για να καταλήξει στις αποφάσεις του.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης