Τελευταία Νέα
Πολιτική

Πέτσας (ΝΔ): Ναζιστικής έμπνευσης η δήλωση Κασσελάκη – Να ανασκευάσει, έχει ξεπεράσει κάθε όριο

Πέτσας (ΝΔ): Ναζιστικής έμπνευσης η δήλωση Κασσελάκη – Να ανασκευάσει, έχει ξεπεράσει κάθε όριο
Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα από την επίσκεψη του Rama στην Αθήνα είπε ο κ.Πέτσας
«Ναζιστικής έμπνευσης» χαρακτήρισε τη δήλωση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη για «υπουργούς που σκοτώνουν νέα παιδιά» ο βουλευτής της ΝΔ, Στέλιος Πέτσας.
«Είναι μια δήλωση που θα την περίμενε κανείς από τον Κασιδιάρη και όχι από τον Κασσελάκη.
Ο κ. Κασσελάκης με αυτό που είπε εφαρμόζει μια πολιτική τοξική κυριολεκτικά πατώντας επί πτωμάτων για να συντηρήσει το θέμα αυτό το οποίο νομίζει ότι πλήττει την κυβέρνηση εν όψει των ευρωεκλογών.
Θα κάνει τα πάντα και με τέτοιου είδους προκλητικές δηλώσεις για να το συντηρήσει.
Αυτές οι ναζιστικής έμπνευσης πολιτικές δηλώσεις δεν προσφέρουν τίποτα στη δημοκρατία μας ιδίως το 2024 για μια Ελλάδα που είναι ένα ισχυρό ευρωπαϊκό κράτος δικαίου.
Περιμένω από τον ίδιο να ανασκευάσει γιατί αυτό που έκανε χθες το βράδυ, μια πολιτική μερικής κωλοτούμπας, είναι βγαλμένη με ναφθαλίνη από τη βαθιά ντουλάπα του οποιουδήποτε πολιτικού εγχειριδίου.
Θέλω ξεκάθαρη ανασκευή αυτών που είπε από τον κ. Κασσελάκη γιατί έχει ξεπεράσει κάθε όριο» είπε μιλώντας στο Παραπολιτικά Fm ο κ.Πέτσας.

Για επίσκεψη Rama

Ερωτηθείς για την εκδήλωση του πρωθυπουργού της Αλβανίας, Edi Rama στην Αθήνα, ο κ.Πέτσας είπε πως «δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα».
«Δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε από κανέναν ο οποίος θέλει να μιλήσει σε ανθρώπους που έχουν το δικαίωμα να ψηφίσουν σε οποιεσδήποτε εκλογές παντού στον κόσμο, πόσο μάλλον σε έναν γείτονα ο οποίος έχει πολλές χιλιάδες ομοεθνείς του που ζουν στη χώρα μας.
Το ζήτημα του Φ. Μπελέρη είναι τελείως διαφορετικό, το ύψωσε στο κορυφαίο σημείο με την υποψηφιότητά του στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ ο ίδιος ο πρωθυπουργός και το έθεσε στην καρδιά της Ευρώπης ότι δεν μπορεί να καταπατώνται τα πολιτικά δικαιώματα ενός εκλεγμένου δημάρχου που δεν του επιτρέπεται να ορκιστεί στην Ευρώπη του 2024.
Αυτά είναι δύο τελείως διαφορετικά πράγματα και δεν πρέπει να τα συγχέουμε» είπε ο κ.Πέτσας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης