Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σβίγκου: Η ΝΔ θέλει την ανομία και τη διαπλοκή - Η αγορά έχει αποφασίσει πόσα κανάλια είναι βιώσιμα

Σβίγκου: Η ΝΔ θέλει την ανομία και τη διαπλοκή - Η αγορά έχει αποφασίσει πόσα κανάλια είναι βιώσιμα
Θέλουμε να ενδυναμώσουμε την κοινωνική δικαιοσύνη και να σηματοδοτήσουμε το πέρασμα της Ελλάδας σε μια νέα σελίδα είπε η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ
Πυρά κατά της ΝΔ για τις αντιδράσεις της αναφορικά με το διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες εξαπέλυσε η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου, υποστηρίζοντας πως το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θέλει να συνεχιστεί το ίδιο καθεστώς ανομίας και διαπλοκής.
«Η διαδικασία εξελίσσεται ομαλά, την παρακολουθούμε όλοι, όταν ολοκληρωθεί θα γνωρίζουμε και τα αποτελέσματα.
Σε κάθε περίπτωση θεωρώ ότι το πρόβλημα της ΝΔ δεν έχει να κάνει με τη διαδικασία, ούτε έχει να κάνει με τον αριθμό των αδειών όπως προσχηματικά υποστηρίζει.
Αν ήταν αυτό, θα είχε φανεί στον δημόσιο διάλογο και όταν ψηφιζόταν το νομοσχέδιο στη Βουλή.
Θα φαινόταν και πριν την ψήφιση του νομοσχεδίου, όταν συζητούσε η Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής για τη διαδικασία του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης.
Θα θυμάστε τον κ. Τραγάκη που έλεγε ότι όσο κι αν προσπαθείτε από τη ΝΔ δεν θα έχετε τις ανεξάρτητες Αρχές.
Νομίζω ότι είναι προσχηματικά αυτά που λέει η ΝΔ, γιατί αυτό που θέλει στην πραγματικότητα και νομίζω ότι δεν κρύβεται, είναι να μην μπει καμιά τάξη στο τηλεοπτικό τοπίο και να συνεχιστεί το ίδιο καθεστώς ανομίας, ασυδοσίας, αυθαιρεσίας, αλλά και διαπλοκής που συνεχιζόταν τα προηγούμενα χρόνια» είπε μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 Fm» η κα.Σβίγκου.
Ερωτηθείσα για τον αριθμό των τεσσάρων αδειών η κα.Σβίγκου είπε πως «ήδη η αγορά έχει αποφασίσει πόσα κανάλια μπορούν ή δεν μπορούν να είναι βιώσιμα».
«Έχουν γίνει μελέτες για τον αριθμό των αδειών και η Ελλάδα δεν θα έχει καμιά διαφορά από τις άλλες ευρωπαϊκές χώρες.
Αυτή την εικόνα στον ευρωπαϊκό χώρο επιμελώς την ξεχνάει η αντιπολίτευση, όταν κάνει τις αναλύσεις της και την επίθεσή της στην κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ» τόνισε η κα.Σβίγκου.
Σχετικά με την ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στα εγκαίνια της 81ης ΔΕΘ η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι «σε όλες μας τις παρεμβάσεις θέλουμε να προβάλλουμε στην κοινωνία το έργο το οποίο έχει επιτευχθεί, αυτά τα οποία δεν έχουν γίνει αλλά προσπαθούμε για να γίνουν και ένα συνολικό σχέδιο ανασυγκρότησης της οικονομίας.
Θέλουμε να ενδυναμώσουμε την κοινωνική δικαιοσύνη και να σηματοδοτήσουμε το πέρασμα της Ελλάδας σε μια νέα σελίδα».
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης