Τελευταία Νέα
Πολιτική

Moscovici: Η Ελλάδα να υλοποιήσει τα προαπαιτούμενα έως τα τέλη Σεπτεμβρίου - Μετά η δόση

tags :
Moscovici: Η Ελλάδα να υλοποιήσει τα προαπαιτούμενα έως τα τέλη Σεπτεμβρίου - Μετά η δόση
Η Ελλάδα έχει ακόμα δρόμο μπροστά της υποστήριξε ο Επίτροπος Οικονομικών
Την θέση ότι για να εκταμιευθεί η δόση των 2,8 δις ευρώ θα πρέπει η Ελλάδα πρώτα να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της όσον αφορά την τήρηση των προαπαιτούμενων διατύπωσε ο Επίτροπος Οικονομικών, Pierre Moscovici, υπογραμμίζοντας πως η Αθήνα θα πρέπει να έχει υλοποιήσει τα προαπαιτούμενα έως τα τέλη Σεπτεμβρίου.
«Υπάρχει ακόμα δουλειά να γίνει από την Ελλάδα» υποστήριξε ο Moscovici κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου με το πέρας του Eurogroup.
«Η Ελλάδα να παραμείνει πιστή στους στόχους της.
Έτσι θα επιστρέψει στην ανάπτυξη.
Δεν υπάρχει χρόνος να χάσουμε.
Πρέπει όλες οι πλευρές να εργαστούν στην Ελλάδα» τόνισε ο Επίτροπος υποστηρίζοντας πως τα προαπαιτούμενα θα πρέπει να έχουν υλοποιηθεί έως τα τέλη Σεπτεμβρίου.
Επιπλέον, ο Moscovici υποστήριξε ότι το γεγονός ότι έχουν υλοποιηθεί μόνο τα 2 προαπαιτούμενα, δεν σημαίνει ότι τα άλλα 13 δεν τρέχουν και επεσήμανε πως έχει υπάρξει επιτάχυνση από την Ελλάδα τις τελευταίες ημέρες για την υλοποίηση των προαπαιτούμενων.
«Πρέπει να είμαστε αυστηροί αλλά να μη δραματοποιούμε τα πράγματα» είπε ο Moscovici, ο οποίος προανήγγειλε τις αποστολές των δανειστών στην Αθήνα την άλλη εβδομάδα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης