Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κουρουμπλής: Η ΝΔ έχει εσωτερικά προβλήματα – Χρειάζεται σταθερότητα, εκλογές το 2019

Κουρουμπλής: Η ΝΔ έχει εσωτερικά προβλήματα – Χρειάζεται σταθερότητα, εκλογές το 2019
Όλοι οι πολίτες που διαβιούν κάτω από το όριο της φτώχειας καλύφθηκαν από το πρόγραμμα των παιδικών σταθμών είπε ο υπ.Εσωτερικών
Σε εσωτερικά προβλήματα της ΝΔ απέδωσε το διαρκές αίτημα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για πρόωρες εκλογές ο υπουργός Εσωτερικών, Π. Κουρουμπλής.
Σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ ο κ.Κουρουμπλής υποστήριξε ότι αυτό που χρειάζεται η χώρα τη δεδομένη στιγμή είναι σταθερότητα, τονίζοντας ότι εκλογές θα γίνουν το 2019, όπως άλλωστε έχει τονίσει και ο ίδιος ο πρωθυπουργός.
«Η ΝΔ έχει εσωτερικά προβλήματα και προσπαθεί να τα εξάγει» είπε ο κ.Κουρουμπλής.
Όσον αφορά το πρόγραμμα των παιδικών σταθμών, ο υπ.Εσωτερικών υποστήριξε ότι  καλύφθηκαν όλοι οι πολίτες που διαβιούν κάτω από το όριο της φτώχειας για να στείλουν τα παιδιά τους στους σταθμούς, αν και υποστήριξε ότι υπάρχουν και άλλες ανάγκες.
«Υπάρχουν δήμοι που δεν έχουν υποδομές για Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) και ΚΔΑΠ Αμεα, με αποτέλεσμα να υπάρχουν γονείς που έχουν λάβει voucher, αλλά δεν μπορούν να το αξιοποιήσουν» τόνισε ο κ.Κουρουμπλής, επισημαίνοντας ότι στις αρχές Οκτωβρίου θα συγκεντρωθούν τα στοιχεία για τα voucher που δεν μπορούν να αξιοποιηθούν ή και για αδιάθετα voucher και θα αναζητηθεί λύση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης