Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κυρίτσης: Η κυβέρνηση δεν επιτίθεται σε ανεξάρτητες Αρχές και θεσμούς

Κυρίτσης: Η κυβέρνηση δεν επιτίθεται σε ανεξάρτητες Αρχές και θεσμούς
Η Δικαιοσύνη ερευνά πολλές εταιρείες για το ΚΕΕΛΠΝΟ, ανάμεσα στις οποίες και αυτή της συζύγου του κ.Στουρνάρα είπε ο κ.Κυρίτσης
Την θέση ότι η κυβέρνηση δεν επιτίθεται σε ανεξάρτητες αρχές και θεσμούς διατύπωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και εκπρόσωπος του συντονιστικού οργάνου για το Προσφυγικό, Γ. Κυρίτσης όσον αφορά στην έρευνα των εισαγγελικών αρχών στην εταιρεία της συζύγου του διοικητή της ΤτΕ, Γ. Στουρνάρα για την υπόθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ.
«Η Δικαιοσύνη κάνει μία έρευνα σε πολλές εταιρείες για το ΚΕΕΛΠΝΟ, ανάμεσα στις οποίες είναι και εκείνη της συζύγου του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας» είπε μιλώντας στην ΕΡΤ ο κ.Κυρίτσης, ο οποίος έκανε λόγο για απρέπεια του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας, αναφερόμενος στην τηλεφωνική επικοινωνία του κ. Στουρνάρα με τον κ. Τσίπρα για την εισαγγελική έρευνα στην εταιρεία της συζύγου του πρώτου.
Κληθείς να σχολιάσει την ανακοίνωση της ΝΔ επί του θέματος, στην οποία κατηγορείται η κυβέρνηση για αυταρχισμό ο κ.Κυρίτσης υποστήριξε πως δεν ισχύει η εικόνα που επιχειρεί να δώσει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι η κυβέρνηση επιτίθεται σε ανεξάρτητες Αρχές και θεσμούς.
Όσον αφορά το θέμα των επεισοδίων με μετανάστες στη Χίο, ο κ.Κυρίτσης έκανε λόγο για πολιτική υποκίνηση.
«Έχω την εντύπωση, χωρίς να έχω ιδιαίτερη πληροφόρηση, ότι υπάρχει το στοιχείο της πολιτικής υποκίνησης, δίχως να παραγνωρίζω τα προβλήματα που υπάρχουν» τόνισε ο κ.Κυρίτσης, ο οποίος έκανε λόγο για «μικρές αντιδράσεις που υποκινούνται από ακροδεξιά ατζέντα», σημειώνοντας πως και οι παραβατικές συμπεριφορές από μετανάστες, που έχουν εγκλωβιστεί στην Ελλάδα πολύ περισσότερο διάστημα απ' όσο ανέμεναν, είναι περιορισμένης έκτασης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης