Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θεοχάρης: Πολύ αργά θυμήθηκε τους θεσμούς ο υπουργός Επικρατείας

Θεοχάρης: Πολύ αργά θυμήθηκε τους θεσμούς ο υπουργός Επικρατείας
Ο ανεξάρτητος βουλευτής Χ. Θεοχάρης, ζητά από την κυβέρνηση να "σταματήσει τις θεσμικές εκτροπές"
«Πολύ αργά θυμήθηκε τους θεσμούς ο υπουργός Επικρατείας», δηλώνει ο  ανεξάρτητος βουλευτής Χ. Θεοχάρης, σημειώνοντας πως «η κυβέρνηση εγκλωβισμένη στα αδιέξοδα που η ίδια προκάλεσε στο τηλεοπτικό τοπίο, έχει χάσει κάθε έλεγχο και βυθίζεται όλο και περισσότερο στην ανυποληψία».
Μάλιστα, ο κ. Θεοχάρης ζητά από την κυβέρνηση να «σταματήσει τις θεσμικές εκτροπές και ας αφήσει -έστω και τώρα- τους θεσμούς και τη Δικαιοσύνη να επιτελέσουν ανεπηρέαστα το έργο τους».
Ειδικότερα, ο κ. Θεοχάρης σε δήλωσή του αναφέρει τα εξής: «είναι η ώρα να εξαντλήσουμε όλα τα περιθώρια συναινέσεων», δήλωσε o  κ. Παππάς μετά την  προσχηματική απόσυρση της τροπολογίας.
Ποιον νομίζει ότι κοροϊδεύει;
 -Τους εργαζόμενους των καναλιών που  αγωνιούν για  τη δουλειά τους;
 -Τους υπερθεματιστές που ο ίδιος ο Πρωθυπουργός επαίρεται ότι «τους έκλεισε σε ένα δωματιάκι», υπαινισσόμενος ότι τους εξευτέλισε;
-Τους δικαστές του ΣτΕ των οποίων το κύρος καταβαράθρωσε;
-Τον ίδιο τον ελληνικό λαό ο οποίος επί μήνες παρακολουθεί μια πάλη σε ρωμαϊκή αρένα, περιμένοντας τον υπέρτατο κριτή κ. Παππά να αποφασίσει;
 Πολύ αργά θυμήθηκε τους θεσμούς ο υπουργός Επικρατείας.
Δε γνώριζε από την αρχή ότι το ΕΣΡ θα έπρεπε κανονικά να πραγματοποιήσει τον διαγωνισμό αδειοδότησης των καναλιών;
Ή μήπως τότε δεν τον βόλευε στα σχέδια για το στήσιμο της δικής του διαπλοκής;
Τώρα ζητάει συναίνεση.
 Η συναίνεση όμως, κ. Παππά, επιδιώκεται στην αρχή μιας διαδικασίας και όχι στο τέλος.
Καθετί διαφορετικό είναι μια ακόμα προσπάθεια χειραγώγησης.
 Όπως προσπάθεια χειραγώγησης ήταν και η χθεσινή τροπολογία (που άντεξε μόνο λίγες ώρες) για τις κυρώσεις στα μη αδειοδοτημένα κανάλια».
Ο κ. Θεοχάρης καταλήγει σημειώνοντας ότι «η  κυβέρνηση εγκλωβισμένη στα αδιέξοδα που η ίδια προκάλεσε στο τηλεοπτικό τοπίο, έχει χάσει κάθε έλεγχο και βυθίζεται όλο και περισσότερο στην ανυποληψία.
Ας σταματήσει τις θεσμικές εκτροπές και ας αφήσει -έστω και τώρα- τους θεσμούς και τη Δικαιοσύνη να επιτελέσουν ανεπηρέαστα το έργο τους».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης