Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κουτσούμπας: Στο ΣΥΡΙΖΑ είναι τόσο κομμουνιστές όσο εμείς είμαστε αστροναύτες της NASA

Κουτσούμπας: Στο ΣΥΡΙΖΑ είναι τόσο κομμουνιστές όσο εμείς είμαστε αστροναύτες της NASA
Ο διχασμός μόνο δεινά έφερε στον τόπο υποστήριξε ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ
Την θέση ότι «στον ΣΥΡΙΖΑ είναι τόσο κομμουνιστές όσο εμείς είμαστε αστροναύτες της NASA» διατύπωσε ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπας.
«Μερικοί νομίζουν ότι δήθεν χτυπάνε το ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας για κομμουνιστές αλλά αντίθετα ρίχνουν νερό στο μύλο της κυβέρνησης με μια δήθεν αντιπαράθεση.
Αυτό κάνει και ο Άδωνις Γεωργιάδης με το μυαλό που κουβαλάει» τόνισε μιλώντας στο Παραπολιτικά Fm ο κ.Κουτσούμπας κληθείς να σχολιάσει την τοποθέτηση του αντιπροέδρου της ΝΔ σχετικά με τις «φυλακίσεις κομμουνιστών στο εξωτερικό».
«Ο διχασμός μόνο δεινά έφερε στον τόπο.
Δεν έχουν σημασία πλέον οι επιθετικοί προσδιορισμοί, αυτός είναι αριστερός ή δεξιός αλλά η ουσία που είναι να συσπειρωθούν οι εργαζόμενοι, οι επιστήμονες και οι άλλες δυνάμεις σε όφελος του λαού και όχι του κεφαλαίου» είπε ο κ.Κουτσούμπας, τονίζοντας ότι «γίνεται προσπάθεια επαναφοράς στο δικομματικό σύστημα αλλά με νέα μορφή καθώς από την μια θα είναι ένα διπολικό σύστημα με τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ και από την άλλη ο ΣΥΡΙΖΑ με ορισμένους από το ΠΑΣΟΚ, την Ένωση Κεντρώων και το Ποτάμι».
Ερωτηθείς για την επίσκεψη του προέδρου των ΗΠΑ, Barack Obama στην Αθήνα στα μέσα Νοεμβρίου, ο κ.Κουτσούμπας υποστήριξε ότι «ο πρόεδρος των ΗΠΑ έρχεται επειδή είναι σημαντική η γεωστρατηγική  θέση της Ελλάδας».
«Και επειδή στην περιοχή συγκρούονται μεγάλα συμφέροντα και ανταγωνισμοί Αμερικανικά, Ρωσικά, Κινεζικά, Γαλλικά, αλλά και περιφερειακές δυνάμεις όπως  η Τουρκία το Ιράν το Ισραήλ και ισχυρές αραβικές χώρες.
Η περιοχή μυρίζει μπαρούτι ενώ η Σύνοδος των υπουργών του ΝΑΤΟ δρομολογεί επικίνδυνες καταστάσεις με στόχο να εμποδίσει την Ρωσία.
Ο Obama έρχεται και για όλους αυτούς τους λόγους» υποστήριξε ο κ.Κουτσούμπας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης