Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κουτσούμπας: Αν και το αρνείται η κυβέρνηση αντιμετωπίζουμε κίνδυνο 4ου μνημονίου

Κουτσούμπας: Αν και το αρνείται η κυβέρνηση αντιμετωπίζουμε κίνδυνο 4ου μνημονίου
Η πολιτική των ΗΠΑ δεν αλλάζει – Οι ΗΠΑ έχουν ισχυρά συμφέροντα, για αυτό έρχεται ο Obama τόνισε ο κ.Κουτσούμπας
Την εκτίμηση ότι «αντιμετωπίζουμε τον κίνδυνο του 4ου μνημονίου» παρά το γεγονός ότι η κυβέρνηση το αρνείται διατύπωσε ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπας.
Σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του Alpha ο κ.Κουτσούμπας υποστήριξε ότι κανείς δεν σου μειώνει το ελληνικό χρέος για να σε δανειοδοτήσει και να έρθει να σου κάνει επενδύσεις.
«Αναφορά μας είναι το πως πρέπει να σκέφτεται και να αντιμετωπίζει όσα γίνονται ο ελληνικός λαός» τόνισε ο κ.Κουτσούμπας, αναφέροντας πως «αν όλα πάνε καλά, μπορεί να υπάρξει μια ανάπτυξη αλλά θα είναι για τους λίγους και τα κέρδη τους».
Όπως είπε, από την επαφή που έχει με τον κόσμο, διαπιστώνει ότι υπάρχει οργή και αγανάκτηση πολύ μεγαλύτερη από αυτήν που υπήρχε τον Ιανουάριο του 2015 και το Σεπτέμβριο του 2015.
Όσον αφορά τις εξελίξεις στις ΗΠΑ με την εκλογή του Donald Trump αλλά και την επικείμενη επίσκεψη του προέδρου Obama στην Αθήνα, ο κ.Κουτσούμπας υποστήριξε ότι οι ΗΠΑ έχουν ισχυρά συμφέροντα στην περιοχή.
«Για αυτό έρχεται ο Obama.
Για τα οικονομικά και στρατιωτικά ζητήματα» είπε ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, υποστηρίζοντας πως αν και ο Obama είναι πρόεδρος που φεύγει και τυπικά σε 2 μήνες, «η αμερικάνικη πολιτική δεν αλλάζει».
Για τη συγκρότηση του ΕΣΡ και τις τηλεοπτικές άδειες, ο κ.Κουτσούμπας είπε πως το νομοσχέδιο της κυβέρνησης έφερνε νέα αδιέξοδα, αλλά δεν έλυνε κανένα πρόβλημα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης