Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βενιζέλος: Δεν θα είναι λύση μια αυτοδύναμη κυβέρνηση της ΝΔ – Κανείς δεν μπορεί μόνος του

Βενιζέλος: Δεν θα είναι λύση μια αυτοδύναμη κυβέρνηση της ΝΔ – Κανείς δεν μπορεί μόνος του
Το πρόγραμμα της νέας κυβέρνησης θα είναι κατ’ ανάγκη η δική μας εθνική στρατηγική είπε ο κ.Βενιζέλος
Την θέση ότι μια αυτοδύναμη κυβέρνηση της ΝΔ δεν θα είναι η λύση στα προβλήματα της χώρας καθώς κανείς δεν μπορεί μόνος του διατύπωσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος.
«Πρέπει τα αποτελέσματα των εκλογών να είναι τέτοια ώστε να μην μπορεί κανείς να αρνηθεί.
Διότι το πρόγραμμα της νέας κυβέρνησης θα είναι κατ΄ανάγκην η δική μας εθνική στρατηγική, για την οποία φτύσαμε αίμα και έχουμε καταβάλει τεράστιο κόστος και έγινε αποδέκτη στη συνέχεια από τη ΝΔ, από το ΛΑΟΣ, τη ΔΗΜΑΡ και εν τέλει μέσα από ψέματα αυταπάτες, απάτες και βλάβες της οικονομίας κι από τον ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ, γιατί δεν υπάρχει άλλη στρατηγική που να σώζει τη χώρα, οι άλλες είναι καταστροφικές» υποστήριξε μιλώντας στο Real Fm ο κ.Βενιζέλος.
«Χωρίς να θεωρηθεί αυτό αλαζονικό για τη Δημοκρατική Παράταξη είμαστε οι διαμορφωτές και οι εγγυητές μιας στρατηγικής που κατά αποτέλεσμα θα ακολουθήσει η επόμενη κυβέρνηση» είπε ο κ.Βενιζέλος, τονίζοντας ότι «δεν θα είναι λύση η αυτοδύναμη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας».
«Είναι ιστορικά ανεξήγητη, διότι η ΝΔ έχει τεράστιες ευθύνες για την περίοδο 2004-2009, αλλά και γιατί κανείς δε μπορεί μόνος του.
Πρέπει να είναι οι δημοκρατικές ευρωπαϊκές δυνάμεις μαζί.
Αλλά, κανείς δεν μπορεί να εκβιάζει και μάλιστα εν προκειμένω ο ΣΥΡΙΖΑ, ιδίως όταν ηττηθεί και πάει στα κανονικά του μεγέθη και όχι στα επίπλαστα της αντιμνημονιακής ευφορίας» επεσήμανε ο κ.Βενιζέλος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης