Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λαζαρίδης: Δεν υπάρχει θέμα εμπάργκο της ΝΔ στη δημόσια τηλεόραση – Η ΕΡΤ έχει γίνει ΣΥΡΙΖΑ TV

Λαζαρίδης: Δεν υπάρχει θέμα εμπάργκο της ΝΔ στη δημόσια τηλεόραση – Η ΕΡΤ έχει γίνει ΣΥΡΙΖΑ TV
Η αξιολόγηση θα κλείσει καθώς η κυβέρνηση θα ψηφίσει τα πάντα για να παραμείνει στην εξουσία είπε ο κ.Λαζαρίδης
Την θέση ότι δεν υπάρχει θέμα εμπάργκο της ΝΔ στη δημόσια τηλεόραση διατύπωσε ο διευθυντής του γραφείου τύπου της ΝΔ, Μ. Λαζαρίδης, ο οποίος ωστόσο συνέχισε την επίθεση του στην ΕΡΤ κατηγορώντας την πως έχει μετατραπεί σε ΣΥΡΙΖΑ TV.
«Την περασμένη Κυριακή η δημόσια τηλεόραση δεν έπαιξε δημοσκόπηση κυριακάτικης εφημερίδας που έδινε μεγάλο προβάδισμα στη ΝΔ.
Την επόμενη ημέρα η ΕΡΤ πρόβαλλε άλλη δημοσκόπηση αλλά μόνο την κάρτα που ανέφερε πως ένα κομμάτι της κοινωνίας δεν επιθυμεί εκλογές» υποστήριξε μιλώντας στο Παραπολιτικά Fm ο κ.Λαζαρίδης, προσθέτοντας πως «η διοίκηση της δημόσιας τηλεόρασης δεν έδειξε καμία ευαισθησία για τη δημοσιογράφο, κα. Γιάμαλη και τα όσα είπε για την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Λέσβο»
Αναφερόμενος στο ταξίδι του πρωθυπουργού στο Παρίσι, ο διευθυντής του γραφείου τύπου της ΝΔ διερωτήθηκε γιατί έγιναν οι επισκέψεις του πρωθυπουργού στο Παρίσι, και αν υπάρχει σύμβαση του ΟΔΔΗΧ με τη Rothschild και αν ναι πότε υπεγράφη, ενώ σε σχέση με τις καταγγελίες για το πόθεν έσχες του Κυριάκου Μητσοτάκη είπε ότι «η κυβέρνηση από την πρώτη στιγμή της εκλογής του στην ηγεσία της ΝΔ έχει επιλέξει να επιτίθεται στον πρόεδρο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης» κάνοντας λόγο για λάσπη στον ανεμιστήρα από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ.
Όσον αφορά την πορεία της αξιολόγησης, ο κ.Λαζαρίδης χαρακτήρισε ανίκανη την κυβέρνηση αλλά εκτίμησε πως θα κλείσει η αξιολόγηση καθώς η κυβέρνηση θα ψηφίσει τα πάντα για να παραμείνει στην εξουσία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης