Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ένωση Κεντρώων: ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ προτιμούν για κυβερνητικό συνέταιρο το ΠΑΣΟΚ

Ένωση Κεντρώων: ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ προτιμούν για κυβερνητικό συνέταιρο το ΠΑΣΟΚ
Καλό είναι να περιμένουν γιατί θα τους χαλάσει τα σχέδια ο λαός αναφέρει η Ένωση Κεντρώων
Την θέση ότι ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ προτιμούν το ΠΑΣΟΚ για κυβερνητικό εταίρο διατυπώνει η Ένωση Κεντρώων, υπογραμμίζοντας πως αντιλαμβάνεται τους λόγους αυτής της προτίμησης.
«Με δηλώσεις τους τις τελευταίες δύο ημέρες, στελέχη, τόσο του ΣΥΡΙΖΑ, όσο και της ΝΔ προτιμούν σαν συνέταιρο σε κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ.
Αντιλαμβανόμαστε τους λόγους που προτιμούν και τα δύο αυτά κόμματα το ΠΑΣΟΚ.
Ο μεν ΣΥΡΙΖΑ είναι η μεταστέγαση του παλαιού ΠΑΣΟΚ, η δε ΝΔ έχει συγκυβερνήσει με το ΠΑΣΟΚ και έχουν ψηφίσει μαζί όλα τα μνημόνια που σιδηρόδεσαν τη χώρα.
Υπάρχει και ένας άλλος λόγος, ότι τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ όσο και η ΝΔ αρνούνται να δεχθούν τα 9 σημεία της Ένωσης Κεντρώων, με τα οποία πατάσσονται οι πελατειακές σχέσεις και εξυγιαίνεται ο δημόσιος τομέας» τονίζει η Ένωση Κεντρώων, η οποία θεωρεί ότι «η δημοσκοπική άνοδος του ΠΑΣΟΚ εξηγείται έτσι από το ότι χρειάζονται συμπλήρωμα για τη δεδηλωμένη, ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ».
«Ωστόσο, εάν έτσι θέλουν τα χαλκεία, καλό είναι να περιμένουν γιατί θα τους χαλάσει τα σχέδια ο λαός» υπογραμμίζει η Ένωση Κεντρώων.
Εν τω μεταξύ, αναφερόμενη στην πορεία της διαπραγμάτευσης με τους δανειστές και στην αξιολόγηση η Ένωση Κεντρώων συνεχίζει την επίθεση της σε ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ.
«Η κυβέρνηση διεξάγει διαπραγματεύσεις με τους θεσμούς χωρίς να ενημερώνει κανένα άλλο  κόμμα.
Ο κ. Μητσοτάκης πάει στη Μέρκελ για να δηλώσει την προθυμία του να τα ψηφίζει και αυτός όλα.
Εκτιμούμε, ότι αυτή η Βουλή έχει τερματίσει την αποστολή της, γιατί η κοινωνία αλυσοδένεται από τους σημερινούς και εξοντώνεται από τους αυριανούς σωτήρες» καταλήγει στην ανακοίνωση της η Ένωση Κεντρώων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης