Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σκουρλέτης: Εμμονικοί οι δανειστές, η ΝΔ υπονομεύει την κυβέρνηση – Άγνωστο το πότε θα κλείσει η αξιολόγηση

Σκουρλέτης: Εμμονικοί οι δανειστές, η ΝΔ υπονομεύει την κυβέρνηση – Άγνωστο το πότε θα κλείσει η αξιολόγηση
Αρνητικό βήμα η Ευρώπη των πολλών ταχυτήτων που συμφώνησαν Merkel και Hollande είπε ο κ.Σκουρλέτης
Επίθεση στους δανειστές αλλά και στην αξιωματική αντιπολίτευση εξαπέλυσε ο υπουργός Εσωτερικών, Π. Σκουρλέτης, ο οποίος απέφυγε να τοποθετηθεί στο εάν και πότε θα κλείσει η αξιολόγηση.
Ερωτηθείς σχετικά για την πορεία των διαπραγματεύσεων, ο κ.Σκουρλέτης μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 Fm» είπε πως «σε τέτοιες κρίσιμες στιγμές δεν μπορούμε να απαντάμε σε υποθετικά ερωτήματα».
«Η εμμονή από την πλευρά των θεσμών με τρόπο απόλυτο σε κάποια αιτήματα σχετίζεται με δική τους ιδεολογική εμμονή και δεν σχετίζεται με τις ανάγκες της Ελλάδας» είπε ο κ.Σκουλέτης, ο οποίος τα έβαλε και με τη ΝΔ, την οποία κατηγόρησε ότι «με έναν λυσσαλέο τρόπο κάνει τα πάντα για να υπονομεύσει την κυβέρνηση, αδιαφορώντας αν βάζει πλάτη σε εκείνους που θέλουν σκληρά και επώδυνα μέτρα σε βάρος της πλειοψηφίας των πολιτών».
«Και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ψήφιζε τα μέτρα που έφερνε η ΝΔ στη Βουλή και πίεζε για να μην περάσουν σκληρά μέτρα, η ΝΔ όμως μας πιέζει να ψηφίσουμε πολύ σκληρά μέτρα» υπογράμμισε ο υπ.Εσωτερικών, ο οποίος χαρακτήρισε αρνητικό βήμα την Ευρώπη πολλών ταχυτήτων που συμφώνησαν Merkel και Hollande.
«Πλέον η Ευρώπη αντιμετωπίζει στρατηγικό δίλημμα για το πως θα προχωρήσει δηλαδή εάν θα ακολουθήσει τις αξίες στη βάση των οποίων δημιουργήθηκε ή θα επιλέξει να οδηγηθεί σε πολιτικές που θα δημιουργήσουν μεγάλες ανισότητες» τόνισε ο κ.Σκουρλέτης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης