Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παππάς για εκλογές στην Ολλανδία: Ώρα αποφάσεων για την Ευρώπη – Θετικό που δεν υπήρξε εκτίναξη της ακροδεξιάς

Παππάς για εκλογές στην Ολλανδία: Ώρα αποφάσεων για την Ευρώπη – Θετικό που δεν υπήρξε εκτίναξη της ακροδεξιάς
Ή θα κυριαρχήσουν οι ιδέες του μίσους ή οι ιδέες της επιστροφής σε πολιτικές συνοχής μέσα στην Ευρώπη τόνισε ο κ.Παππάς
Την θέση πως είναι ώρα αποφάσεων συνολικά για την Ευρώπη διατύπωσε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Ν. Παππάς αναφερόμενος στο εκλογικό αποτέλεσμα στην Ολλανδία.
«Ο σφιχτός εναγκαλισμός των σοσιαλδημοκρατικών κομμάτων με τα συντηρητικά είναι κάτι που τους κοστίζει ακόμη και με όρους επιβίωσης.
Και αυτό δεν αφορά όπως φαίνεται μόνο το ελληνικό παράδειγμα, όπου είχαμε το πάλαι ποτέ κραταιό κόμμα του ΠΑΣΟΚ κυρίαρχο στον χώρο από το κέντρο ως τα αριστερά να υφίσταται μεγάλες εκλογικές ζημιές.
Βλέπουμε ότι αυτό το φαινόμενο επαναλαμβάνεται και αλλού.
Είναι θετικό που δεν υπήρξε η εκτίναξη της ακροδεξιάς που κάποιες δημοσκοπήσεις φαίνεται ότι κατέγραφαν, αλλά νομίζω ότι είναι ώρα αποφάσεων συνολικά για την Ευρώπη» τόνισε μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 Fm» ο κ.Παππάς.
«Η Ευρώπη βρίσκεται σε ένα σταυροδρόμι.
Και ή οι ιδέες του μίσους, του διχασμού και της εθνικής αναδίπλωσης θα γίνουν αυτές που θα κυριαρχήσουν ή οι ιδέες της επιστροφής σε πολιτικές συνοχής, αναδιανομής του πλούτου, των κοινωνικών μερισμάτων μέσα στην Ευρώπη θα είναι αυτές που θα μας οδηγήσουν στα επόμενα βήματα» τόνισε ο κ.Παππάς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης