Πολιτική

Γεωργιάδης: Βρισκόμαστε σε πολύ κρίσιμο σημείο – Θα εκπλαγώ αν υπάρξει παρέμβαση της Merkel

Γεωργιάδης: Βρισκόμαστε σε πολύ κρίσιμο σημείο – Θα εκπλαγώ αν υπάρξει παρέμβαση της Merkel
Η κυβέρνηση ή θα κλείσει την αξιολόγηση ή θα πρέπει να πάει σε εκλογές είπε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ
Την θέση ότι η χώρα βρίσκεται σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο διατύπωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος υποστήριξε πως η κυβέρνηση έχει να λάβει μια πολύ δύσκολη απόφαση.
«Από ότι φαίνεται χάνουμε ακόμη μια ημερομηνία.
Η 7η Απριλίου απ’ ότι φαίνεται χάνεται» είπε μιλώντας στο Real Fm ο κ.Γεωργιάδης, ο οποίος με αφορμή την πρωτοβουλία του Μεγάρου Μαξίμου να συνομιλήσει ο πρωθυπουργός με την γερμανίδα καγκελάριο Angela Merkel, είπε ότι θα εκπλαγεί αν υπάρξει παρέμβαση της καγκελαρίου.
«Η ιδέα ότι με πολιτική παρέμβαση μπορεί να επιστρέψει η τρόικα είναι λανθασμένη.
Την έχουμε δει πολλές φορές στο παρελθόν και όχι μόνο με την παρούσα κυβέρνηση για να είμαι δίκαιος και δεν έχει επιβεβαιωθεί.
Εκεί υπάρχει μία τεχνική δουλειά να γίνει.
Αν δεν φτάσεις σε staff level agreement με την τρόικα, με τους επικεφαλής των θεσμών, η Merkel λίγα πράγματα μπορεί να κάνει και μάλιστα τέσσερις μήνες πριν από τις εκλογές της.
Άρα νομίζω ότι βρισκόμαστε σε πολύ κρίσιμο σημείο» υποστήριξε ο κ.Γεωργιάδης.
«Αν ο κ. Τσίπρας αυτό που επιζητεί είναι πολιτική παρέμβαση της κα. Merkel θα εκπλαγώ αν το δω να συμβαίνει, άρα είμαστε ακριβώς στο σημείο που ήμασταν.
Πρέπει η κυβέρνηση να πάρει μία δύσκολη απόφαση.
Ή θα πρέπει να την πάρει και να κλείσει η αξιολόγηση αφού έχασε τόσο χρόνο και βρεθήκαμε εδώ ή αν κρίνει ότι δεν μπορεί να την πάρει πρέπει να κάνει αμέσως εκλογές για να δώσει τουλάχιστον στον επόμενο την ευκαιρία να έχει χρόνο για να κλείσει η αξιολόγηση» τόνισε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης