Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ρήγας (ΣΥΡΙΖΑ): Τα μέτρα δεν είναι λευκή πετσέτα – Η χώρα επιστρέφει στην κανονικότητα

tags :
Ρήγας (ΣΥΡΙΖΑ): Τα μέτρα δεν είναι λευκή πετσέτα – Η χώρα επιστρέφει στην κανονικότητα
Δεν μπορεί να μας κουνά το δάκτυλο η ΝΔ που ευθύνεται για το πώς έχει φτάσει η χώρα εδώ που βρίσκεται σήμερα είπε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ
Την θέση ότι τα μέτρα που προβλέπει η συμφωνία με τους δανειστές δεν είναι «λευκή πετσέτα» διατύπωσε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Π. Ρήγας.
«Τα μέτρα δεν είναι λευκή πετσέτα, όταν προβλέπεται επιδότηση ενοικίου σε όσους πληγούν, επέκταση σχολικών γευμάτων, μείωση της φαρμακευτικής συμμετοχή και πέραν των συνταξιούχων με εισοδηματικά κριτήρια ή η προστασία στα εργασιακά» υποστήριξε μιλώντας στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης, North 98 ο κ.Ρήγας, ο οποίος έκανε λόγο για μια δύσκολη διαπραγμάτευση.
«Ήταν μια δύσκολη διαπραγμάτευση.
Η χώρα επιστρέφει σε μια κανονικότητα σιγά σιγά» υποστήριξε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι «δεν μπορεί η ΝΔ να μας κουνά το δάκτυλο που ευθύνεται για το πως έχει φτάσει η χώρα εδώ που βρίσκεται σήμερα».
«Το ίδιο θα πρέπει να συμβεί και με τη Δημοκρατική Συμπαράταξη, η οποία θα πρέπει να πάρει θέση και να μην λέει ότι θα πρέπει να φύγει ο ΣΥΡΙΖΑ» υποστήριξε ο κ.Ρήγας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης