Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ρήγας: Να υπάρξει καθαρός δρόμος για την ελληνική οικονομία – Θα βρεθούν λύσεις

tags :
Ρήγας: Να υπάρξει καθαρός δρόμος για την ελληνική οικονομία – Θα βρεθούν λύσεις
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ υλοποίησε όλες τις δεσμεύσεις που προέκυπταν από τη συμφωνία του 2015 είπε ο κ.Ρήγας
Την ανάγκη να υπάρξει καθαρός δρόμος για την ελληνική οικονομία επεσήμανε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Π. Ρήγας, ο οποίος εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι θα βρεθεί λύση στο επόμενο Eurogroup προς αυτήν την κατεύθυνση.
«Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να δημιουργεί αναχώματα στο δρόμο της ελληνικής οικονομίας» είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο κ.Ρήγας, ο οποίος αναφερόμενος στην πορεία και στις μάχες της τελευταίας διετίας, υπενθύμισε πως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ υλοποίησε όλες τις δεσμεύσεις που προέκυπταν από τη συμφωνία του 2015, απέκρουσε τις πιέσεις που είχαν ως στόχο να στρέψουν τη συμφωνία σε διαφορετική κατεύθυνση και μέσα σε ένα εξαιρετικά δύσκολο τοπίο κατάφερε να εξασφαλίσει μέτρα προς όφελος του ελληνικού λαού.
«Στόχος είναι να μπει η χώρα σε κανονικότητα, ώστε να γίνει αντιληπτό και από την κοινωνία το θετικό πρόσημο των μέτρων αυτών.
Μείζον ζήτημα αυτή τη στιγμή αποτελεί το θέμα του χρέους» υποστήριξε ο κ.Ρήγας, τονίζοντας ότι «ακόμα και η ΝΔ που την προηγούμενη περίοδο ζητούσε πιστοποιητικά βιωσιμότητας αποδέχεται πλέον πως το χρέος δεν είναι βιώσιμο».
Ο κ.Ρήγας κατήγγειλε τη ΝΔ για τη συνολική στρατηγική της, αναφέροντας πως στην ελληνική Βουλή δεν ψήφισε ούτε ένα θετικό μέτρο για τους πολίτες και στο Ευρωκοινοβούλιο προσπαθεί να αποδομήσει τις όποιες επιτυχίες της ελληνικής οικονομίας. ζητώντας από τους θεσμούς να είναι πιο σκληροί απέναντι στη χώρα.
«Δεν έχουν το δικαίωμα νακουνάνε το δάχτυλο στον ΣΥΡΙΖΑ εκείνοι που φόρτωσαν τη χώρα με μια καταστροφή 63 δις μέσα στην τετραετία 2010-2014» είπε ο κ.Ρήγας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης