Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΝΔ: Η κυβέρνηση πλήττει την τσέπη των πολιτών με τους νέους σταθμούς διοδίων

ΝΔ: Η κυβέρνηση πλήττει την τσέπη των πολιτών με τους νέους σταθμούς διοδίων
Από το «Δεν πληρώνω» φθάσαμε στο «Πληρώστε ακριβότερα», υπογράμμισε ο Κώστας Καραμανλής
Νέα επίθεση στην κυβέρνηση, αναφορικά με το θέμα των σταθμών διοδίων, εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία, μέσω του τομεάρχη Υποδομών και Μεταφορών του κόμματος κ. Κώστα Καραμανλή.
Σε δήλωσή του ο κ. Καραμανλής υπογράμμισε ότι «για ια άλλη μια φορά, η Κυβέρνηση και πλήττει την τσέπη των πολιτών - ιδίως των οικονομικά ασθενέστερων - και από πάνω προσπαθεί να τους κοροϊδέψει… Την ώρα που νέοι σταθμοί διοδίων “ξεφυτρώνουν” καθημερινά στις εθνικές οδούς, αλλά και τα κόμιστρα αυξάνονται συνεχώς, η Κυβέρνηση όχι μόνο ακολουθεί ανερμάτιστη πολιτική στο θέμα των διοδίων, αλλά και τολμά να διατείνεται ότι -  δήθεν - έχει στόχο τη…μείωσή τους».
Σύμφωνα με τον βουλευτή Σερρών της ΝΔ «η πραγματικότητα, όμως, είναι ότι, αντί για μείωση, έχουμε συνεχόμενες αυξήσεις των διοδίων κατά την τελευταία τριετία, που οφείλονται:
 
- στην αύξηση του Φ.Π.Α. – έργο Κυβέρνησης Τσίπρα,
- στα capital controls - επίσης έργο Κυβέρνησης Τσίπρα - που “πάγωσε” τα έργα,
- και βέβαια στη γνωστή, δεινή διαπραγματευτική ικανότητα της Κυβέρνησης Τσίπρα, που έταξε “πανωπροίκια”  περίπου 500 εκατ. ευρώ στους παραχωρησιούχους για να ξεμπλοκάρουν τα έργα.

Καταλήγοντας ο κ. Καραμανλής υπογράμμισε οι «κι έτσι, από το “Δεν πληρώνω” φτάσαμε στο “Πληρώστε ακριβότερα”! Κι επειδή η κοροϊδία δεν σταματά εδώ, τώρα υπόσχονται ότι σε νέες εθνικές οδούς – για τις οποίες δεν έχουν προβεί σε κανέναν σχεδιασμό – δήθεν δεν θα υπάρχουν καθόλου διόδια…
Όμως, η ανοχή έχει και τα όριά της και πολύ σύντομα η Κυβέρνηση θα μάθει και “το όλα εδώ πληρώνονται”».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης