Τελευταία Νέα
Πολιτική

Handelsblatt: Η Novartis ανεβάζει εκ νέου το πολιτικό θερμόμετρο στην Ελλάδα

tags :
Handelsblatt: Η Novartis ανεβάζει εκ νέου το πολιτικό θερμόμετρο στην Ελλάδα
«Αγκάθι» η ύπαρξη του ονόματος του Γ. Στουρνάρα στη δικογραφία για τη Novartis, σύμφωνα με τη Handelsblatt
Για την πολιτική κόντρα η οποία έχει δημιουργηθεί μετά την ανακοίνωση ότι η δικογραφία για το θέμα της Novartis μεταβιβάζεται στη Βουλή, καθώς σε αυτήν περιλαμβάνονται κατηγορίες για δέκα πολιτικά πρόσωπα, αναφέρεται δημοσίευμα της γερμανικής Handelsblatt.
Στο δημοσίευμα γίνεται αναλυτική περιγραφή των γεγονότων των τελευταίων ημερών, με τις αλλεπάλληλες ανακοινώσεις κυβέρνησης και αντιπολίτευσης αλλά και τις έντονες αντιδράσεις των πολιτικών προσώπων που εμπλέκονται.
Σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα ένα σημείο που μπορεί να είναι κάπως προβληματικό είναι το γεγονός ότι μεταξύ των εξεταζόμενων για εμπλοκή στο σκάνδαλο πολιτικών προσώπων είναι και ο νυν επικεφαλής της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννης Στουρνάρας.
Όπως σημειώνεται οι σχέσεις του κ. Στουρνάρα με την κυβέρνηση δεν ήταν ποτέ ιδιαίτερα θετικές.
Η γερμανική εφημερίδα τονίζει, πάντως, ότι η όλη υπόθεση δεν πρόκειται να «λυθεί» σύντομα και η διαδικασία τόσο στη Βουλή όσο και μέσω της δικαστικής οδού μπορεί να διαρκέσει αρκετούς μήνες, κάτι το οποίο έχει γίνει και στο παρελθόν.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο δημοσίευμα περιλαμβάνονται όλες οι δηλώσεις Ελλήνων πολιτικών για το θέμα, από τον Αντώνη Σαμαρά και τον Γιάννη Στουρνάρα έως τον υπουργό Δικαιοσύνης Σταύρο Κοντονή και τον αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο.



www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης