Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παφίλης: Μυρίζει μπαρούτι η περιοχή των Βαλκανίων και της ανατολικής Μεσογείου

Παφίλης: Μυρίζει μπαρούτι η περιοχή των Βαλκανίων και της ανατολικής Μεσογείου
Η ελληνική κυβέρνηση και άλλα κόμματα αποκοιμίζουν το λαό είπε ο βουλευτής του ΚΚΕ
Η ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων και της ανατολικής Μεσογείου μυρίζει μπαρούτι υποστήριξε ο βουλευτής του ΚΚΕ, Θ. Παφίλης, ο οποίος κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι υποβαθμίζει την επιθετική στάση της Τουρκίας.
«Εμείς εδώ και καιρό έχουμε πει ότι η ελληνική κυβέρνηση αλλά και άλλα κόμματα, αποκοιμίζουν τον λαό και υποβαθμίζουν την επιθετική στάση της τουρκικής αστικής τάξης απέναντι στη χώρα μας, στο πλαίσιο των γενικότερων προβλημάτων που υπάρχουν στην περιοχή.
Η ευρύτερη περιοχή της ανατολικής Μεσογείου και των Βαλκανίων μυρίζει μπαρούτι και η Τουρκία κλιμακώνει την επιθετικότητά της» τόνισε μιλώντας στο ραδιόφωνο του 24/7 ο κ.Παφίλης.
Αναφερόμενος στην επίσκεψη Erdogan στην Ελλάδα ο κ.Παφίλης υποστήριξε ότι αποδείχθηκε τόσο ότι δεν έγινε ένα ιστορικό βήμα όσο και ότι δόθηκε η δυνατότητα να διατυπωθούν δημόσια οι αναβαθμισμένες αξιώσεις της Τουρκίας που αφορούν συνολικά στο Αιγαίο και στην ευρύτερη περιοχή.
«Υπάρχει στρατηγική εκ μέρους της Τουρκίας.
Από την αμφισβήτηση της συνθήκης της Λωζάνης, το “γκριζάρισμα” του Αιγαίου, συνολικά, και των νησιών, τα δύο επεισόδια στα Ίμια, την κλιμάκωση των απαιτήσεων της Τουρκίας, λεκτικά, μέχρι και τη σύλληψη των δύο στρατιωτών στον Έβρο» είπε ο βουλευτής του ΚΚΕ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης