Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παπαχριστόπουλος: Δεν θα μειωθούν ούτε οι συντάξεις ούτε το αφορολόγητο – Η οικονομία θα πηγαίνει καλά

Παπαχριστόπουλος: Δεν θα μειωθούν ούτε οι συντάξεις ούτε το αφορολόγητο – Η οικονομία θα πηγαίνει καλά
Αν μπουν κανόνες στο θέμα του χρέους και αν στις 20/8 έχουμε βαθμό ελευθερίας, κάθε μέρα θα είναι υπέρ της κυβέρνησης είπε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ
Την αισιοδοξία του ότι τα ψηφισμένα μέτρα για τη μείωση των συντάξεων από το 2019 και για τη μείωση του αφορολόγητου από το 2020 δεν πρόκειται να εφαρμοστούν διότι η οικονομία θα πηγαίνει εξέφρασε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Θ. Παπαχριστόπουλος.
«Είμαι ένας από αυτούς που λένε ότι πρέπει να βελτιωθούν ο ΕΝΦΙΑ, η 13η σύνταξη, ο ΦΠΑ, οι κατώτεροι μισθοί, οι συλλογικές συμβάσεις κ.α.
Και επειδή υπάρχουν και δύο ψηφισμένα μέτρα με τα οποία παίζει πολύ η αντιπολίτευση όπως το ότι θα μειωθούν οι συντάξεις και το αφορολόγητο εγώ εκτίθεμαι 1,5 χρόνο πριν και σας λέω ότι δεν πρόκειται να γίνουν αυτά γιατί η οικονομία θα πηγαίνει καλά» είπε μιλώντας στο Θέμα Fm ο κ.Παπαχριστόπουλος.
«Δεν θα μειωθούν οι συντάξεις.
Θα έχουν βελτιωθεί οι μακροοικονομικοί δείκτες και δεν θα γίνει» τόνισε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, ο οποίος υποστήριξε ότι «αν μπουν κανόνες στο θέμα του χρέους και αν στις 20 Αυγούστου έχουμε ένα βαθμό ελευθερίας κάθε ημέρα θα είναι υπέρ της κυβέρνησης αυτής».
«Εγώ λέω ότι οι δυσκολίες υπάρχουν γιατί ένα μεγάλο κομμάτι, το 1/3 της κοινωνίας, υποφέρει.
Δεν μπορεί ένας ελεύθερος επαγγελματίας να δουλεύει για το κράτος, ο ΕΝΦΙΑ είναι υψηλός κτλ.
Η μεσαία τάξη πραγματικά υποφέρει» είπε ο κ. Παπαχριστόπουλος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης