Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σγουρίδης (ΑΝΕΛ): Δεν θα υπάρχει κυβέρνηση μόλις έρθει στη Βουλή η συμφωνία για το Σκοπιανό

Σγουρίδης (ΑΝΕΛ): Δεν θα υπάρχει κυβέρνηση μόλις έρθει στη Βουλή η συμφωνία για το Σκοπιανό
Δεν υπάρχει περίπτωση να ψηφιστεί αυτή η συμφωνία με πάνω από 180 ψήφους είπε ο κ.Σγουρίδης
Την θέση ότι δεν θα υπάρχει κυβέρνηση μόλις έρθει στη Βουλή η συμφωνία για το Σκοπιανό διατύπωσε ο αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ, Π. Σγουρίδης, ο οποίος όπως είπε, σε αυτήν την περίπτωση οι ΑΝΕΛ θα αποχωρήσουν από την κυβέρνηση.
«Όταν θα φτάσει το σχέδιο συμφωνίας στη Βουλή για να ψηφιστεί, τότε εμείς θα αποχωρήσουμε από την κυβέρνηση, ζητώντας να ψηφιστεί ένα τέτοιο σύμφωνο με την πλειοψηφία των 3/5 της Βουλής» είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο κ.Σγουρίδης.
Ερωτηθείς για το αν οι βουλευτές των ΑΝΕΛ θα αποχωρήσουν από την κυβέρνηση ή θα εγκαταλείψουν τις έδρες τους, ο κ.Σγουρίδης είπε ότι ο Π. Καμμένος «δεν νομίζω να άφησε το υπονοούμενο ότι θα είμαστε στα έδρανα και θα ψηφίζουμε ό,τι φέρνει η κυβέρνηση».
«Αν έρθει στη Βουλή η συμφωνία των Πρεσπών, δεν θα υπάρχει κυβέρνηση.
Δεν υπάρχει περίπτωση να ψηφιστεί αυτή η συμφωνία με πάνω από 180 ψήφους» είπε ο κ.Σγουρίδης, ο οποίος χαρακτήρισε «μύθο» το ότι αν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ψήφιζαν υπέρ της πρότασης μομφής δε θα περνούσε η συμφωνία των Πρεσπών.
Ερωτηθείς γιατί οι ΑΝΕΛ δεν στήριξαν την πρόταση μομφξής, ο κ.Σγουρίδης υποστήριξε ότι σε μία τέτοια περίπτωση, «θα βάζαμε τη χώρα σε περιπέτεια» και συμπλήρωσε ότι, «θα αποφασίζαμε να πέσουμε στην πολιτική παγίδα της ΝΔ».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης