Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεννηματά: Εγκληματικές οι ευθύνες της κυβέρνησης για την εθνική τραγωδία στο Μάτι – Δεν έχουν ούτε τσίπα ούτε ντροπή

Γεννηματά: Εγκληματικές οι ευθύνες της κυβέρνησης για την εθνική τραγωδία στο Μάτι – Δεν έχουν ούτε τσίπα ούτε ντροπή
Είναι απανθρωπιά να πηγαίνεις στον μαρτυρικό αυτό τόπο και να ρίχνεις τις ευθύνες στους ανθρώπους που ζουν εκεί είπε η κα.Γεννηματά
Την θέση ότι υπάρχουν εγκληματικές ευθύνες της κυβέρνησης για την εθνική τραγωδία που εκτυλίχθηκε το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας στο Μάτι διατύπωσε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά.
«Για ποιες παραιτήσεις μιλάμε.
Δεν έχουν ούτε τσίπα ούτε ντροπή» είπε  μιλώντας στον ΑΝΤ1 η κα.Γεννηματά, η οποία επιτέθηκε κατά του Χρήστου Σπίρτζη και του Πάνου Καμμένου.
«Είναι απανθρωπιά να πηγαίνεις στον μαρτυρικό αυτό τόπο που κάποτε ήταν παράδεισος καις την γη που καπνίζει ακόμη, να ρίχνεις τις ευθύνες στους ανθρώπους που ζουν εκεί.
Κανένα πολεοδομικό ζήτημα που υπάρχει από την εποχή του ’60 δεν είναι άλλοθι για την ολιγωρία τους» τόνισε η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, κάνοντας λόγο για άθλιο κυβερνητικό χειρισμό.
«Είπαν ότι η φωτιά κράτησε μιάμιση ώρα.
Η φωτιά ξεκίνησε 16:55, εγώ μίλησα 17:30 με τον ΓΓ Πολιτικής Προστασίας για ενημέρωση.
Αυτό σημαίνει ότι στις 18:00, στις 19:00, στις 21:00 θέλετε, η φωτιά είχε τελειώσει.
Άρα ήξεραν το κακό που είχε συμβεί.
Όταν αργά το βράδυ έκαναν αυτό το σόου, το ριάλιτι, γιατί ο Πρωθυπουργός δεν αναρωτήθηκε αν κινδυνεύουν άνθρωποι, γιατί κανείς δεν του είπε τι είχε συμβεί και συζητούσαν πότε θα πετάξουν την άλλη ημέρα τα αεροπλάνα και πως εξελίσσονταν τα πύρινα μέτωπα.
Στήθηκε μια επιχείρηση εξαπάτησης και συγκάλυψης με συνεργό τον ίδιο τον Πρωθυπουργό.
Επομένως, ποια παραίτηση να ζητήσουμε;
Οι άνθρωποι είναι επικίνδυνοι και πρέπει να φύγουν το συντομότερο» υποστήριξε η κα.Γεννηματά, επισημαίνοντας ότι υπάρχουν πολιτικές ευθύνες που πρέπει να αναζητηθούν, αλλά και ποινικές ευθύνες τις οποίες θα πρέπει να αναζητήσει η Δικαιοσύνη.
«Στόχος είναι τώρα η ανακούφιση των πληγέντων» είπε η κα.Γεννηματά, αναφερόμενη στον αμέτρητο ανθρώπινο πόνο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης