Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λεβέντης: Εκλογές τον Φεβρουάριο – Ο Τσίπρας θα πετάξει τη μπάλα στη ΝΔ για τη Συμφωνία των Πρεσπών

Λεβέντης: Εκλογές τον Φεβρουάριο – Ο Τσίπρας θα πετάξει τη μπάλα στη ΝΔ για τη Συμφωνία των Πρεσπών
Η Συμφωνία των Πρεσπών είναι εγκληματική για τα εθνικά μας συμφέροντα υποστήριξε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων
Την εκτίμηση πως η χώρα θα οδηγηθεί σε πρόωρες εκλογές τον Φεβρουάριο διατύπωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Β. Λεβέντης, αναφέροντας πως ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα αποφασίσει να πετάξει τη μπάλα στη ΝΔ όσον αφορά τη Συμφωνία των Πρεσπών.
«Η Ένωση Κεντρώων έχει επανειλημμένα τονίσει ότι η συμφωνία των Πρεσπών είναι εγκληματική για τα εθνικά μας συμφέροντα.
Πρόθυμοι στην Βουλή υπάρχουν για να ψηφίσουν την Συμφωνία.
Το Σκοπιανό θα φέρει ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις» είπε μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο κ.Λεβέντης, ο οποίος υποστήριξε ότι «όλους τους τελευταίους μήνες αξιωματούχοι από τις ΗΠΑ και από την Ευρώπη προσπαθούν να τον μεταπείσουν στο θέμα των Σκοπίων, υποδεικνύοντάς του να αλλάξει θέση και να στηρίξει την συμφωνία των Πρεσπών».
Όσον αφορά το θέμα της υπόθεσης των ενεχυροδανειστών και τις αναμενόμενες εξελίξεις για το θέμα της λαθρεμπορίας χρυσού, ο κ. Λεβέντης δήλωσε έκπληκτος για τον τρόπο που έγινε και ερευνήθηκε η υπόθεση.
«Ο κάθε Ριχάρδος εκμεταλλεύεται την οικονομική κρίση και τα μνημόνια λιτότητας και έτσι βλέπουμε όλα αυτά τα τελευταία χρόνια ο λαός να πηγαίνει και να δίνει ενέχυρο όλη την περιουσία του.
Το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ είναι υπόλογοι για αυτή την κατάσταση, ενώ από την πλευρά του ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να εκμεταλλευτεί το θέμα και να ωφεληθεί κομματικά» είπε ο κ.Λεβέντης, ο οποίος αναφέρθηκε και στις δημοσκοπήσεις.
Όπως είπε, έχει στα χέρια του στοιχεία που δείχνουν ότι η Ένωση Κεντρώων θα είναι στην Βουλή με ποσοστά έκπληξη ενώ έκανε και εκτίμηση για το εκλογικό αποτέλεσμα, τονίζοντας ότι «και Ριχάρδος να γίνει ο κ. Τσίπρας και να μοιράζει χρυσές λύρες, δεν θα πετύχει το εκλογικό αποτέλεσμα που επιθυμεί».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης