Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δένδιας: Σπάνια αυτά που λέει ο Π. Καμμένος υπηρετούν το εθνικό συμφέρον

Δένδιας: Σπάνια αυτά που λέει ο Π. Καμμένος υπηρετούν το εθνικό συμφέρον
Ο Καμμένος εμφανίζει τον εαυτό του ως Αρχιστράτηγο για να αποκομίσει πολιτικά οφέλη από μια ένταση με την Τουρκία είπε ο κ.Δένδιας
Την θέση ότι αυτά που λέει ο Π. Καμμένος σπάνια υπηρετούν το εθνικό συμφέρον διατύπωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Ν. Δένδιας αναφερόμενος στις χθεσινές δηλώσεις του υπουργού Εθνικής Άμυνας ότι «θα συντριβεί εκείνος που δεν θα σεβαστεί την εθνική μας κυριαρχία».
«Ότι ο κ. Καμμένος, βλέπει τον εαυτό του με έναν περίεργο τρόπο ως κάποιον, ο οποίος θα μπορούσε να αποκομίσει πολιτικό όφελος από μια εικόνα έντασης, στην οποία ο ίδιος να εμφανίζεται υπό λανθάνουσα μορφή, ο ίδιος ξαναλέω, κάτι σαν αρχιστράτηγος κτλ. αυτό νομίζω το έχει διαπιστώσει η ελληνική κοινωνία όλα αυτά τα χρόνια.
Για αυτό το λόγο καλώ τους πάντες να είναι εξαιρετικά επιφυλακτικοί σε οτιδήποτε λέει και στη σοβαρότητα του ότι λέει» είπε μιλώντας στο Θέμα Fm ο κ.Δένδιας, προσθέτοντας πάντως πως «σπάνια αυτά που λέει υπηρετούν το εθνικό συμφέρον».
«Συνήθως υπηρετούν το δικό του στενό κομματικό συμφέρον.
Ο κ. Καμμένος είναι απελπισμένος αυτή τη στιγμή.
Η οποιαδήποτε ανάλυση, όχι απλώς είσοδο στη Βουλή δεν του δίνει, είναι σε τέτοια απόσταση που πρέπει να τριπλασιάσει τα αποτελέσματά του για να έχει μια ελπίδα» τόνισε χαρακτηριστικά ο βουλευτής της ΝΔ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης