Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τζαβάρας: Εθνική ήττα αν περάσει από την ελληνική Βουλή η Συμφωνία των Πρεσπών

Τζαβάρας: Εθνική ήττα αν περάσει από την ελληνική Βουλή η Συμφωνία των Πρεσπών
Τους αναγνωρίζουμε ως έθνος μακεδονικό υποστήριξε ο βουλευτής της ΝΔ
Την θέση ότι αν περάσει και εγκριθεί από την ελληνική Βουλή η Συμφωνία των Πρεσπών θα είναι εθνική ήττα διατύπωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Κ. Τζαβάρας.
«Ο ΣΥΡΙΖΑ δίνει έναν αγώνα να πείσει τον ελληνικό λαό, σε πείσμα των εθνικών του συμφερόντων ότι η συμφωνία των Πρεσπών θα περάσει και δυστυχώς θεωρούν ότι θα είναι νίκη της κυβέρνησης αν περάσει.
Αυτό που δεν αντιλαμβάνονται είναι πως θα είναι μία ήττα για το ελληνικό έθνος και αυτή την ήττα θα έχουν υπογράψει όλοι αυτοί που παριστάνουν δήθεν τους σωτήρες, δήθεν τους πολιτικούς που έχουν την ικανότητα να λύνουν προβλήματα, τα οποία χρόνιζαν.
Αλίμονο αν για όλα τα διεθνή προβλήματα που χρονίζουν, έρχονταν κυβερνήσεις σαν τον ΣΥΡΙΖΑ και τα έλυναν με τόσο ελαφριά τη συνείδηση και καρδιά» είπε μιλώντας στο Πρακτορείο 104,9 Fm ο κ.Τζαβάρας.
Όπως είπε με τη Συμφωνία των Πρεσπών, «ενώ το όνομα του κρατιδίου ήταν το πρόβλημα και όχι η γλώσσα του, ούτε η σχέση του με μία εθνική παράδοση των κατοίκων του, αυτά δυστυχώς τα «έλυσε» ο ΣΥΡΙΖΑ [...], τη στιγμή που το πρόβλημα που οφείλαμε να διαπραγματευτούμε ήταν μόνο η επίλυση του ονοματολογικού, εμείς τους αναγνωρίζουμε και ως "έθνος μακεδονικό"».
Ερωτηθείς για το εάν η ΝΔ προτίθεται να καταθέσει πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης, όταν θα έλθει η συμφωνία των Πρεσπών στη Βουλή ο κ.Τζαβάρας το άφησε ανοιχτό, τονίζοντας ότι «το οπλοστάσιο το κρατάει και το χειρίζεται με πολύ μεγάλη ικανότητα και επάρκεια ο πρόεδρος του κόμματος και βεβαίως προσφέρεται και σε μια τέτοια περίπτωση».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης