Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βελόπουλος: Στο ΣΥΡΙΖΑ κάναμε τη μεγαλύτερη ζημιά - Θα παραιτηθώ από ευρωβουλευτής λόγω εθνικών εκλογών

Βελόπουλος: Στο ΣΥΡΙΖΑ κάναμε τη μεγαλύτερη ζημιά - Θα παραιτηθώ από ευρωβουλευτής λόγω εθνικών εκλογών
Ο Κυριάκος Βελόπουλος υποστήριξε ότι ταυτίζεται με τον πρωθυπουργό της Ουγγαρίας, Viktor Orban, και ότι του αρέσει η πολιτική του Matteo Salvini στην Ιταλία
Την πρόθεση του να παραιτηθεί από ευρωβουλευτής ώστε να μπορεί να συμμετέχει στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου εξέφρασε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.
Ο ίδιος χαρακτήρισε τις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές «Μητέρα των Μαχών» και δήλωσε ότι το ψηφοδέλτιο του κόμματός του είναι ήδη έτοιμο, ενώ όσον αφορά στην είσοδο του κόμματος του στην ευρωβουλή εκτίμησε ότι ήταν αποτέλεσμα εκροών από πολλές διαφορετικές παρατάξεις, σημειώνοντας ωστόσο ότι την μεγαλύτερη ζημιά την έκανε στον ΣΥΡΙΖΑ.
Μιλώντας στον Σκάι, ο κ. Βελόπουλος πρότεινε ως ανάχωμα στην παράνομη μετανάστευση και την τουρκική προκλητικότητα, το χτίσιμο ενός τείχους από το δέλτα του Έβρου μέχρι το τριεθνές και την παράλληλα ανάπτυξη ενός ναρκοπεδίου.
Επίσης δήλωσε ότι ταυτίζεται με τον Orban και του αρέσει η πολιτική που ακολουθεί ο Salvini στην Ιταλία, σημειώνοντας ότι οραματίζεται μία χριστιανική Ευρώπη χωρίς ισλαμιστές.
Παράλληλα δήλωσε ότι στηρίζει την θανατική καταδίκη στην Ελλάδα για εμπόρους ναρκωτικών βιαστές και δουλέμπορους, θέτοντας ωστόσο την τελική απόφαση στην κρίση του λαού, ο οποίος θα αποφασίζει για τη μοίρα του θύτη με δημοψήφισμα.
Ωστόσο, ο κ. Βελόπουλος διέψευσε ότι έχει σχέση με Ρώσους ολιγάρχες, διευκρινίζοντας ότι οι σχέσεις του με τη Ρωσία είναι καθαρά επιχειρηματικές.
Εξέφρασε ωστόσο την άποψη ότι η Ελλάδα οφείλει να πάψει να είναι εχθρός της Ρωσίας

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης